Allt går att köpa för pengar eller hur Israel?

Israel har ingen chans ändå att vinna. Och jag förstår inte att ett land som ligger i Mellanöstern och som begår ett folkmord och mördar barn på löpande band ens får vara med på grund av den orsaken men money, money, money…. talar här inget annat.

När får vi USA med? Dom styr och ställer i EU och dom kan säkert muta sig in också som Israel. Alla zionister köper sig en massa mobiler och varje mobil får ge 20 röster. 20 röster på varje mobil är det mest groteska röstsystem någonsin. Telia tjänar förstås massor på detta men det är inte rättvist.

En röst på varje mobil borde ju vara det som gäller. Det är inte klokt alltså. Det skulle vara intressant att veta hur många röster Israel fick för låten var inget vidare. Den enda låt som har varit bra var den med Diva.

Australien som älskar ESC fick vara med i år då ESC jubilerar och deras låt tycker jag är på andra plats. Måns, javisst det är ett fantastiskt nummer med den lilla gubben och han sjunger himla bra också.

Men i övrigt var det väldigt slätstruket. Slovenien bästa balladen och Norges sångerska hade en häftig klänning och var sagolikt vacker och han hade en väldigt speciell röst som jag gillar. Cypern var också bra. Nu har jag inte sett tidigare uttagningar och inte dom förhandsvisningar som görs i Sverige så jag vet inte.

Nu ska jag titta på lördag för jag har inte tittat på flera år. OCH!! Alla hade kläder på sig!! hittills.

Conchita Wurst är ju bara så underbar!!

Israel
I juli 2014 röstade det israeliska parlamentet igenom en ny lag som ska förändra det nationella TV-bolaget IBA. Enligt den nya lagen kommer IBA att läggas ned och sedan öppnas upp den 31 mars 2015 med ett helt nytt innehåll och nytt namn. Det sades att 25 procent av de anställda på IBA kommer att få arbeta kvar samt att den årliga TV-avgiften för israeliska medborgare skulle tas bort. I och med att IBA officiellt läggs ned kommer Israel därmed att förlora sitt medlemskap i EBU som IBA har haft sedan år 1957. Om detta sker kommer landet inte tillåtas att tävla i Eurovision Song Contest. Däremot kan det nya TV-bolaget och/eller något annat israeliskt TV-bolag ansöka om nytt medlemskap i EBU för att landet ska få fortsätta att tävla i ESC.

Trots nedläggningshotet valde IBA att preliminärt anmäla Israels deltagande i Eurovision Song Contest 2015 före EBU:s deadline den 15 september 2014. Efter att EBU:s betänketid hade gått ut den 10 oktober samma år hade IBA inte meddelat om någon förändring i detta och listades som bekräftad deltagare på flera olika källor, framförallt också gällande uttagningsmetod. Den 13 november bekräftade IBA Israels medverkan i ESC 2015.

Aldrig i livet att dom släpper ESC! Det lobbas i riksdagen för fullt att Israel ska in i EU!! Men hittills tack och lov så har det röstats ner. Jag vet inte hur andra EU-länder ställer sig men Sverige är ett zionistiskt land, vi har ju Wallenberg, Bonnier, Johnsons och den överiga maffian som sitter i Bilderberg-group och Sveriges AIPAC/ADL med Willy Siberstein som den gapigaste av dom alla.

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Musik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.