ESC 2015

Det bästa bidraget enligt mig var Estland och sen Slovenien hon hade en härlig röst. Norge var också bra och sångerskan var ju sagolikt vacker! En mycket stark låt var också den från Lettland. Det var mycket power där. Italien var också bra.


Printscreen

Men Grattis Måns du gjorde fantastiskt bra ifrån dig även om den låten inte var min favorit.

Australiens bidrag var helt OK och nu kanske dom får en fast plats i ESC och Kina var på plats med en kommentator och dom vill också vara med. Varför inte, Israel är ju med trots att dom ligger i Mellanöstern.

Det är liksom ingen ordning och jag har alltid varit mycket kritisk till Israel för dom står inte för mänskliga rättigheter och dom tycker att palestinier är råttor och inte värda att leva och gör sitt bästa för att utrota dom också. Ut i öknen med dom är Israels paroll och dom får vara med i ESC! Hur mycket pengar ger Israel till ESC? Det måste vara hur mycket som helst.

Detta röstningssystem är också helt barockt! 20 samtal per telefon. Det är hur orättvist som helst. Det gagnar dom som har pengar. En familj på fem personer ringer 20 samtal á 3,60:- per samtal på varje telefon det är 72:- per telefon, 360:- för den familjen.

Sen detta med Eurovisions presschef Jarmo Siim som ville sabotera för Måns.

I början av april skickades ett meddelande direkt från Eurovisions presschef Jarmo Siims Facebook-profil till en grekisk journalist, uppger Aftonbladet. I meddelandet uppmanade han honom att fortsätta misskreditera Måns Zelmerlöws låt “Heroes”, skriver Aftonbladet.

Vi får inte heller reda på hur många samtal som kommit in det fick man reda på förr. Hur många röster från juryn och från oss vanliga dödliga. Med det så vet vi inte hur mycket pengar som kommit in. Läge för korruption?

Det finns säkert mycket skit och intriger i ESC idag.


Stig Rästa, puss puss puss! Han hade utstrålning.

Printscreen


Oh!! Conchita!! Hon är bara så härlig! Önskeduo, Mede och Conchita som programledare nästa ESC 2016!

Printscreen

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Internet, Musik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.