Rena rama sandlådan!!

Fast en farlig sandlåda! Nu svarar Putin med en stor militärövning också! Vad är det med dessa jävla karlar som har ett sådant behov att brösta sig hela tiden och skramla vapen och USA är värst! Sistnämnda tycks bli höga när dom invaderar eller destabiliserar och håller på med sina statskupper sen 1947. “Wargasme” är deras slogan.

Ett danskt proggband – Jomfru Ane Band – Wargasme


Det tar några sekunder innan låten börjar

Rysslands Vice premiärministern Dmitry Rogozin i tv-intervju: ”Stridsvagnar behöver inte visum”

Det har väl inte undgått någon att Sverige, USA, NATO och dom nordiska länderna håller på och leker krig i Norrland. Nu gör Putin likadant i Ryssland. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta över detta spektakel. Men det är USA som provocerar hela tiden överallt där man inte gullar med dom och gör som dom säger.

Snart har vi amerikanska militärbaser i Sverige.


Printscreen

12 000 soldater i massiv rysk militärövning

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.