Har Chris O´Neill kommit på kant med kungafamiljen?

Klart är att Chris inte har klippt av navelsträngen till sin mamma eller så är hon sjuk. Chris har svårt att hålla sig från henne i vilket fall som helst.

Han verkar smita ifrån det mesta som är av vikt för kungafamiljen och jag antar att han beordrades av kungen att komma till Sofias och Carl-Philips lysning och kom i sista minuten.

Och nu sticker Chris till London för han trivs inte i Stockholm!? Den är för liten. Djissus Kraist! Jag börjar tycka synd om Prinsessan Madeleine för detta kan inte vara roligt. Att gifta in sig i, som det verkar en dysfunktionell familj där Chris också har haft en del med skatteverket att göra. Chris är en riskkapitalist med bl.a. hedgefonder där också Prinsessan Madeleine sitter i styrelsen.

Att han flyttar till just England är kanske inte så konstigt då det är det nya skatteparadiset det fick vi se i dokumentärerna ”De superrika” i SVT som nu kan ses i SVT-Play. Äckligt är bara förnamnet.

I och med att dom flyttar till England slipper Chris att närvara och Prinsessan Madeleine är den som får åka på evenemang kan jag tänka.

Jag ser inget lyckligt äktenskap sorry! Chris är arrogant och spottar inte i glaset och verkar röka som en borstbindare och vem vet om Prinsessan Madeleine röker i smyg. Det är också respektlöst att röka nu när Prinsessan Madeleine är gravid eftersom hon är rökare. Nu sitter hon snart med två barn.


Är hon nyvaken eller vad då? Klädd i nattlinne/pyjamas?

”Han är inte här”
Flytten till England innebär att Chris O’Neill nu får återförenas med sin mamma, Eva O’Neill.
Hon bor i Londonstadsdelen Belgravia, ett av landets dyraste områden, och kommer nu att kunna tillbringa mer tid med sin son, svärdotter – och barnbarn. Men när Aftonbladet några timmar efter beskedet möter henne bland de pampiga husen med vita pelare ett stenkast från Victora Station är hon fåordig.
– Chris är inte här, jag beklagar, säger hon och förklarar att hon inte har någon aning om var sonen befinner sig.

Det är klart att hon vet var sonen befinner sig, i mammas hus kanske?/SQ

Varför släkten nu flyttar till England vill hon inte heller kommentera utan hänvisar till sin son.
– Jag kommer inte att prata för Christopher, jag är hemskt ledsen, ni måste prata med honom, säger hon.

Missar nationaldagen
Under onsdagen rapporterade Aftonbladet att O’Neill missar nationaldagsfirandet på Skansen trots att resten av kungafamiljen är på plats.
– Han är självklart ledsen över att han inte kan vara med på nationaldagen och hans högsta önskan är att vara med familjen så mycket som möjligt, sa hovets informationschef Margareta Thorgren då.

Chris är inte ett dugg ledsen över att missa nationaldagen på Skansen. Han har inte närvarat på två Nobelfester, kungens födelsedag eller Carl-Philips svensexa. Något står inte rätt till.

Aftonbladet – Madeleine och Leonore flyttar från Sverige – tillsammans med Chris

Chris redan har redan flyttat och Madeleine flyttar också efter det att barnet är fött. Chris känner väl också att han inte är så särdeles populär i Sverige och vem minns inte denna bild när Chris rastar Prinsessan Madeleines hund för några år sedan. Där han ger fingret åt journalister.

SVT-Play – “De superrika”
Bara tre dagar kvar

     

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.