“Hela detta land är vårt. Alltihop, från havet till floden”

Israels nya utrikesminister Tzipi Hotovely tycker så. Vilken vidrig människa, helt avhumaniserad och hjärntvättad. Om det tillsätts sådana här individer i Knesset då blir det aldrig fred eller en tvåstatslösning. Jag tycker att dessa zionister är helt jävla avskyvärda.

Hon kan ju köra med några gamla bibelverser och få det till någon sanning då är man dum i huvudet! Det är det som jag tycker är helt knäppt att det finns en massa folk som tar dessa sagoböcker på blodigt allvar, det är lika med Koranen och andra religiösa skrifter. Då har man inte kommit långt i sin intellektuella utveckling. Då är man fast om man inte höjer blicken och ser hur världen ser ut.

Jag har inget emot om folk är vardagsreligiösa och läser bibeln som jag läser poesi och blir vederkvickt av det MEN dom besatta, fanatiska människor som tar allt på blodigt allvar DÅ är det sjukt! När folk vänder ryggen år världen och har ministerposter då är det ta-mig-fan allvarligt! Vad tycker USA om detta?


Tzipi Hotovely

“Världssamfundet behandlar hänsynstaganden till moral och rättvisa. Inför detta måste vi gå tillbaka till den grundläggande sanningen om vår rätta till detta land. Hela detta land är vårt. Alltihop, från havet till floden, och vi är inte här för att be om ursäkt för detta”.

Talet hölls två dagar efter att Netanyahu, i möte med EU:s utrikespolitiske chef Federica Mogherini, intygat sitt engagemang för en tvåstatslösning. Hotovely har länge motsatt sig avveckling av judiska bosättningar på Västbanken och istället varit en tydlig förespråkare för ett Storisrael, där Västbanken har annekterats och palestinier på Västbanken blivit israeliska medborgare. Den judiska befolkningsmajoriteten skall säkras genom judisk invandring från andra länder. Hon vill däremot inte att Gaza skall ingå i denna stat.

Flera ministrar i Netanyahus nya regeringen motsätter sig alla former av konfliktlösningar utifrån 1967 års gränser. Netanyahu har tidigare utsett Ayelet Shaked till justitieminister. Under Israels krig mot Gaza 2014 uttryckte hon stöd för krigshandlingar riktade mot civila palestinier i Gaza.

Ship to Gaza – Ny israelisk vice utrikesminister: “Hela detta land är vårt. Alltihop, från havet till floden”

Ship to Gaza är nu på väg till Gaza med båten “Marianne” och även från Kanada med “The Gaza Ark” är på väg och beräknas komma fram i slutet av juni. Dessa är också med, “Ship to Gaza Norge” och “Ship to Gaza Sveriges trålare”.

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Natur, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.