Putins “Trollfabrik” och FIFA-maffian

Putins nättroll är ju inget nytt. Detta har zionisterna sysslat med länge som jag också har skrivit om många gånger om hur dom debatterar på forum och skapar massor med bloggar där dom förtalar och bedriver hets mot främst muslimer.

Ett praktexempel är Isaak Bachman, Israels ambassadör i Sverige men även idioten i Malmö, Hans C. Pettersson med sin Jihad-blogg som verkligen bedriver hets mot folkgrupp om muslimerna på ett riktigt vidrigt sätt år ut och år in. För honom är alla islamister. Hans blogg ligger på en amerikansk server så det är OK. Han får vara kvar men om jag skulle skriva och ljuga som han gör om zionister/judar skulle jag bli stämd eller något. För om någon ljuger så är det han. Om jag skulle omvandla den bloggen till att bedriva hets mot judar/zionister vad hade hänt då? Enkelt.

”Interaktiv säkerhet” är ett företag som i stort sett all media anlitar idag för att rensa bort allt som kan tänkas vara Anti-semitiskt eller Anti-zionistiskt eller Anti-israel. Så ser media ut idag, censurerad för vissa. Det är ingen idé idag att skriva något på t.ex. DN/Svd för det tas bort. Enbart positiva inlägg om Israel och zionister tillåts. Netanyahu var i Kanada nyligen för att få dom att det ska bli förbjudet att uttrycka sig negativt om Israel eller att vara Anti-zionistisk. I Israel är det förbjudet och ger fängelse.

Putins nättroll gör samma sak förskönar sig själv och förtalar andra. Att skriva något negativt på en rysk blogg om Putin kan jag aldrig tänka mig är tillåtet. Sverige som är så mån om yttrandefriheten finns inte längre så som den har funnits tidigare.

Det är därför jag har en blogg. Det som jag skriver om här även om det är sanningen hade aldrig tillåtits i israelvänliga media som är 70% av svensk media idag. Vill man ha sanningen får man läsa utländsk press och Twitter.

Så vad vi får säga och skriva stryps sakta men säkert i Sverige. Nättroll har också USA som ett medel för att t.ex. destabilisera ett land där dom vill ändra på styret till att bli mer USA-vänligt så att dom kan suga ut det på olika sätt t.ex. Ukraina och Venezuela är dom senaste länderna.

Putins nättroll Ludmila talar ut – ”oacceptabelt”
Ludmila Savchuk hade som jobb att skriva positiva inlägg på internet om Rysslands president Vladimir Putin – och negativa kommentarer om Ukrainas president Petro Porosjenko och USA. Den här typen av jobb ingår i den ryska så kallade ”trollfabriken” och är en del i Putins informationskrig.

Men Savchuk har vänt sig emot sin tidigare arbetsgivare Internet Research och stämt företaget. Den officiella anledningen är att hon aldrig fick ett formellt anställningskontrakt, men hennes större syfte är att propagandaverksamheten ska komma ut i ljuset. Savchuk har byggt upp en organisation mot politisk nätpropaganda.
– Det som förenar oss är att vi alla anser att metoden med ett informationskrig är oacceptabel, säger Savchuk i en intervju med The Guardian.

The Guardian – Russian internet ‘troll’ sues former employer


Jag glömde ju hälften….

Det är klart att Blatter vet som pågår! Det är inte konstigt att så många från Afrika stödjer Blatter. Afrikanska länder är lika genomkorrumperade som FIFA. Blatter mutar där också genom att ge en del pengar till verksamheter samt att det stoppas en del pengar i ledarnas egna fickor också kan jag tänka och Blatter kan med det räkna med stöd om det gäller. Att Blatter har stöd från Afrika kom ju fram när ett par från Afrika intervjuades för några dagar sedan. Hur mycket mutas under bordet till Blatter själv? Hur i helskotta kan Blatter ha 1,5 miljard på sitt egna konto läste jag någonstans.

Att det är något som inte står rätt till hos Blatter är ju helt klart för ingen vettig människa skulle ens stå ut med att bli omvald. Han verkar vara en iskall människa helt utan moral och verkar kunna gå över lik för att få det han vill. En otäck liten man. Hoppas att han faller av pinnen snart så att det kan bli lite ordning på det torpet om det nu går. En pensionsålder vore bra och maxår också. Han är ju för bövelen 80 år.

Även i Sverige är det korrumperat med läggmatcher som det har gått dokumentärer om. Elitidrotten i övrigt är det skit med doping, högt och lågt. Föräldrar gapar och skriker på fotbollsmatcher och det finns domare som sparkar ner småkillar på plan.

Jag har helt slutat att titta på sport för det finns ingen ärlighet och det handlar bara om ”civila krig” i smått och i stort. Idrotten har blivit fruktansvärd aggressiv.

Blatter: Jag förlåter alla men glömmer inte
Det var en tydligt nöjd Sepp Blatter som på lördagen mötte världspressen, efter att ha vunnit ordförandestriden i Fifa trots den massiva muthärvan som befaras växa lavinartat. – Jag ska sjösätta denna båt igen, försäkrade Blatter. Men inom Fifa kokar missnöjet bland många.

SvD – Blatter: Jag förlåter alla men glömmer inte

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Teater och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.