Näringslivstoppar missnöjda med Löfven

JA, det är klart som f@n att dom är missnöjda!! Deras inflytande och deras vinster i ”välfärden” kommer ju att minska. Utsugningen av Sverige kommer att minska och med det mindre pengar att föra ut från Sverige till skatteparadis. Självklart att dom gnäller som f@n och hela tiden sticker dom kniven i ryggen på regeringen så fort dom får en chans och det blir naturligtvis också att det blir ingen riktig arbetsro. Nyfascisterna vill naturligtvis ha nyval och alla dessa opinionsmätningar som alla är till regeringens nackdel. Dessa mätningar gör bara folk oroliga och det är väl det som är meningen.

Jag har också sett första delen av Familjen Wallenberg och denne sluga arroganta Jacob gjorde mig spyfärdig. Jag fick också bekräftat igen att det är denna familj som styr Sverige, zionister som också sitter i Bilderberg-Group. Vad var det som sades, att verka men inte synas!? Jo, företag som inte har rent mjöl i påsen agerar ju så. OCH att dom väntade ut Kreuger. Tjänar på andras olycka som dagens hedgefonder.

Saudiaffären där också Wallenberg var inblandad i, i allra högsta grad. Tack och lov så blev vapenfabriken avstyrd och vapenleveranserna, tror jag men vem f@n vet. Nu är Saudiarabien/USA i krig med Jemen eller rättare sagt så utför dom terrordåd i Jemen där helt oskyldiga människor mördas. USA skickar bara en väska med pengar till dom drabbade men erkänner inte att dom har begått något fel.

NÄR har USA erkänt att dom har begått något fel av sig själva?

Wallenberg är i allra högsta grad involverad i olika företag och investmentbolag över världen som ingår i AIPAC och Bilderberg-group. Det är dom som lobbar på för att TTIP ska godkännas. Det är deras makt som ska ökas vilket innebär mera pengar i deras fickor och vips så styr AIPAC/Bilderberg-Group världen och med det så har vi en diktatur. Det har varit deras agenda sen 1945 iallafall. I Bilderberg-Group sitter världens mäktiga av alla de slag så vi har en underbar framtid att se fram mot. Halleluja!!

Nu är TTIP gå gång och med ISDS den hemliga domstol som ska döma om det är rätt för ett företag att stämma en stat. Vilka vinner? Det är ju givet. Vi får se hur det går för Uruguay där Philip Morris har stämt landet på grund av minskade vinster.

Dow Chemicals, Chevron, Lily och andra multinationella företag i AIPAC även Monsanto dom tjänar på detta. Dom kan stämma stater om dom anser att dom tjänar för lite. Detta kommer att bli ett helvete för vanligt folk som jag har skrivit om tidigare om Philip Morris då dom anser att deras vinster har minskat på grund av dom stränga lagar i Uruguay som gäller människors hälsa vilket har minskat folks rökande. Det är det sjukaste, jag vet inte vad azzå.


TPP – Wikileaks has released another bombshell


TPP: The Dirtiest Trade Deal You’ve Never Heard Of

Nio av tio näringslivstoppar tycker att regeringen gör ett dåligt eller ett mycket dåligt jobb. Det visar Dagens Industris undersökning där 3 739 personer med toppositioner i näringslivet svarat.

Allmänhetens uppfattning i samma frågar är betydligt mindre kritisk: Bara tre av tio tycker att regering gör ett dåligt jobb.

En av tre kritiska
90 procent av näringslivstopparna anser att alliansen skulle göra ett bättre jobb. Jämfört med en av tre om man fråga allmänheten.

Dessutom har 86 procent av de tillfrågade näringslivaktörerna mycket eller ganska litet förtroende för regeringens näringspolitik.

Carin Jämtin, Socialdemokraternas partisekreterare, tycker inte att man bör dra alltför stora växlar på en enda undersökning.

Expressen – Näringslivstoppar missnöjda med Löfven

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Kultur, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.