Tjurfäktarna

Varje gång en tjurfäktare blir skadad så hurrar jag. För mig får dom gärna bli dödade för en mer vidrig “sport” kan jag inte tänka mig. Det är djurplågeri på högsta nivå och för mig är det otroligt att EU godkänner detta. EU är skit men dom kan väl göra något vettigt som att förbjuda denna aktivitet.

Andra länder där tjurfäktning finns är södra Frankrike, Mexiko, Colombia, Peru, Venezuela, Ecuador, Panama och Bolivia. Men det är också länder där djurplågeri är vardagsmat. Tjurrusningen är en annan där jag också hurrar om någon blir skadad eller dör. Tjurarna får knappt någon mat under sex dagar. Djuren är förlorarna så får dom en fullträff så gläder det mig bara.

Här får matadoren pungen punkterad – YES!!


Omni – Tjurfäktares pung spetsad inför tusentals åskådare

Här ett par andra bilder där jag tycker att det är gott åt dom desto fler skadade desto bättre! Jag känner absolut ingenting för dessa matadorer utan jag lider med tjurarna! Dessutom har dessa tjurar suttit i mörker och fått svältkost dagarna innan och det syns när tjuren kommer ut på arenan att den är bländad och förvirrad.

Det här inlägget postades i Djuren, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.