Svenskt bolag i byggskandal på Västbanken

Det är så zionistjävlarna beter sig. Det finns inga gränser överhuvudtaget för dessa fullständigt skrupellösa individer. Köper upp mark genom en bulvan när det i själva verket är svenska zionister som i hemlighet köper upp en himla massa mark av en amerikansk frikyrka. Samma skit där. Israel lever farligt den saken är klar.

Det är inte konstigt att hela världen protesterar mot folkmordet på palestinierna. Nu är flera “Ship to Gaza”-båtar på väg till Gaza. Zionisthelvetena som styr USA som också ger hur mycket stöd som helst till Israel. Israel kommer alltid att leva farligt, israelerna kan gott känna rädsla och aldrig veta när omvärlden har fått nog. Och Mellanöstern är nu som en krutdurk och IS har säkert Israel i tankarna.

Zionister är maktgalna och det är Mammon, girighetens, rikedomens och orättvisans demon dom tillber och dom är inte ett dugg religiösa.

Ett problem är att zionister ser sig själva stå över alla andra precis som Hitler och Nationalsocialisterna gjorde och så gick det som gick. Israel är precis samma skrot och korn fast här är det palestinier som är offret och Israel bödeln. Som sagt det behövs inga ugnar det går bra att utrota människor på annat sätt som också görs i Gaza och på Västbanken. Samma skit fast i olika högar.

Det är USA/Israel som kommer att utlösa det tredje världskriget då dom länderna lider av hybris och är blodtörstiga. Och dom är helt sinnessjuka i Knesset.

Scandinavian Seamen Holy Land Enterprises AB. Om jag hade sett detta svenska bolag så tycker jag att vem som helst kan räkna ut med hålfötterna att detta är något skumt. För helvete!! Och att det gäller att köpa ett stort område på Västbanken. Vad fan är det med folk? Ibland tycker jag att politiker är helt dumma i huvudet! Jag menar även om dom bombarderas av lobbyister som Ulf Öfverberg, Lisa Abramowicz med Willy Siberstein i spetsen borde dom fatta att detta är inte reko. Säkert är Israels ambassad i Stockholm involverad i detta. Där ambassadören är värsta islamofoben. Vi har ju också Annelie Enochson som satt i Alliansen för Kristdemokraterna som hela tiden med sina motioner ville att Israel skulle beredas plats i EU. Hur sjukt är inte det?

Ingenting om detta i DN eller SvD eller i Metro iallafall inte på första sidan. På Twitter finns diskussionerna om detta.

Den som vill betala för hela artikeln så finns den här. Finns det här finns det över hela Twitter.

Haaretz – American millionaire Irving Moskowitz behind purchase of West Bank church compound

Hittade dessa bilder nu på Twitter.

Så här går det till i verkligheten!!

UR- Gjutet bly – Gaza en lönsam affär

Ett svenskt bolag anklagas för att delvis ligga bakom en ny hemlig bosättning på Västbanken.

Nu höjs krav på att Sveriges regering ska utreda affären.
– Vi är rädda för att den svenska lagstiftningen har manipulerats för att tjäna dessa nybyggares politiska agenda och skapa en explosiv internationell kris, skriver Knessetledamoten Basel Ghattas i ett brev till regeringen.
Israeliska bosättare har i hemlighet köpt ett 9,5 hektar stort landområde på Västbanken. Fastigheten ägdes tidigare en amerikansk frikyrka, men håller på att förvandlas till en ny bosättning, avslöjar tidningen Haaretz.

Svensk bulvan
I centrum för affären står ett svenskt bolag med namnet Scandinavian Seamen Holy Land Enterprises AB. Bolaget, som bara tycks ha existerat på pappret, användes för att genomföra affären, men likviderades kort efter att köpet gick igenom.

Fastigheten på Västbanken överläts då till en amerikansk stiftelse, visar Haaretz granskning. Bakom stiftelsen står mångmiljonären Irving Moskowitz som är känd för att tidigare ha finansierat flera israeliska bosättningar genom liknande bulvanupplägg.

Nu anklagas det svenska bolaget för att ha varit en täckmantel i syfte att komma över fastigheten utan att palestinsk insyn.

Bolagets grundare är Gro Faye-Hansen Wenske, en kristen proisraelisk aktivist från Norge och hennes man Bruno Wenske. Paret bor i den israeliska staden Haifa. De driver bland annat en Youtube-kanal om Israel och ger ut tidningen Israels röst.

Aftonbladet – Svenskt bolag i byggskandal på Västbanken

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.