Reinfeldt har kommit för billigt undan

Absolut!! Genom honom och Alliansen så har dom förstört Sverige från dag ett. Dom började med att sälja ut Sverige i en rasande fart. Försämrade allt som gick att försämra för vanligt folk. Och tömde “kassakistan”. Sänkte skatterna procentuellt som gjorde att dom som var rika fick ännu mer i plånboken och den lägsta gick till dom som redan hade lite i plånboken. Inte ett pip om palestiniernas situation. Hans förakt för dom svaga var tydligt. Annars hade väl inte a-kassan sänkts så drastiskt med ökande krav och lika med sjukförsäkringen. Dom menade att det skulle få folk ur sofforna! Vilket enormt förakt för vanligt folk!

Jag ville spy när han stod i Almedalen förra året med utsträckta armar och ville välkomna alla invandrare, att det finns plats för oss alla!!! Jävla hycklare! Bor han ens i Sverige idag?

Ingenting gjordes åt brottsligheten eller integrationen! För mig är är Reinfeldt en nyfascist! Hans arrogans och hans förakt för dom som arbetat ihop till hans lön.

“Moderaterna – Det nya arbetarpartiet” är en skymf mot dom som verkligen arbetar på golvet. Hans förakt som startade i ung ålder då han skrev “Det sovande folket”.

Hans förälskelse till Obama visar på narcissism. Han knöt till och med slipsknuten som Obama!!

Det sovande folket

# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #


Reinfeldt har kommit för billigt undan
Fredrik Reinfeldt förstörde Sverige och jag tycker han har kommit alldeles för billigt undan kritik. Under de åtta år han regerade Sverige var det med ett närmast sociopatiskt falskspel som inte har några jämlikar. Med sitt döljande av den egna politikens inriktning förstörde han det politiska samtalet. Det var redan skadat, men Reinfeldts teknik att lägga all ideologisk förståelse till undertexten bidrog till att skapa det infekterade debattklimat vi har i dag.

Fredrik Reinfeldts mål med den politik han förde genom hela sitt decennium som partiledare handlade om en sak: Att för alltid krossa det socialdemokratiska samhällets grundvalar. Sossesverige, som hans ivriga bäver Maud Olofsson kallade det. Sossesverige skulle krossas och malas på ett sådant sätt att det inte gick att reparera enligt de gamla ritningarna även om vi skulle få en socialdemokrati som ville bygga upp sitt samhällsbygge igen (vilket den tyvärr inte verkar klara).

Idéerna i Reinfeldts tänkande går tillbaka till hans tidiga år. Detta var anledningen till det närmast parodiska försvinnandet av samtliga existerande exemplar av hans bok ”Det sovande folket”.

Om han ändrat sig hade han bara kunnat förklara boken som en ungdomssynd. I själva verket hade han bara blivit mer strategisk över tid. Att bryta socialdemokratins hegemoni – genomfördes bättre genom högerreformism än med bildtsk revolutionsretorik som på 1990-talet.

Daniel Suhonen

Dagens samhälle – Reinfeldt har kommit för billigt undan

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Kultur, Politik, Rättssystem, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.