Taiwan’s Secret Cancer

Det är på Twitter det finns. Är detta något som det har skrivits om i svensk press? Tror inte det.

Som vanligt handlar det om USA som en mördarmaskin som härjar överallt där det finns profit att hämta. Chevron, Dole, Tobaksindustrin, Dow Chemicals, Monsanto, Fracking ”Gasland” där Haliburton är inblandad i (Cheeney/Clinton)

Här en dokumentär om detta och som också har visats i SVT.

Vad bryr sig överheten om vanligt folk? huvudsaken är om det finns pengar att hämta. Detta i Taiwan har jag inte hört talas om. 1500 arbetare främst kvinnor i denna fabrik ”Radio Corporation of America”. Det är samma överallt och dom som drabbas har inte en chans mot dessa företags advokater som är som psykopater utan hjärta och ingen empati överhuvudtaget. Och när skiten bubblar upp flyttar dom sina miljarders, miljarders dollar från Taiwan precis som Chevron också gjorde bytte namn på företagen och lämnade utan att göra någonting. Här har vi att göra med riktiga gangsters!!

Multinationella företag som badar i pengar och som ljuger sig blå på sina hemsidor och skryter om vilket ansvar dom tar och vilken policy dom har och hur dom sponsrar än hit än dit men skiter fullständigt i dom som sliter ihop profiten och som dör på kuppen i cancer, infertilitet och ett lidande utan motstycke!

Här har jag skrivit om Chevron och dom blev sura men detta är sanning och ingenting annat!! Bara att läsa deras vinst efter skatt!! Dom är gangsters! Dom ingår i AIPAC och det säger en del. AIPAC är maffian. Dom dödar människor och dom bryr sig inte utan dom fullständigt krossar dom människor som ändå orkar gå till domstol där dom blir kränkta och förnedrade. För mig är USA en bulldozer som förstör allt i dess väg.

Chevron – Amazonas – Ecuador

# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

Taiwan’s Secret Cancer
Cancer sufferers are taking on a company they say exposed them to toxic chemicals in a landmark class action lawsuit. More than 1,500 former workers at a television factory in Taiwan have been diagnosed with cancer.

The company admits that it dumped hazardous waste, polluting the land and poisoning groundwater. But did Radio Corporation of America recklessly expose its employees to cancer-causing chemicals?

For nearly two decades, sick workers have been waging a David and Goliath battle as they seek justice in the courts for their suffering.

101 East joins them as they await the verdict in this landmark case and investigates whether their health was sacrificed as Taiwan pursued its goal of becoming a high-tech manufacturing hub.

Aljazeer – Taiwan’s Secret Cancer

Flera missfall


Printscreen

Det här inlägget postades i Boende, Djuren, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Natur, Politik, Rättssystem, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.