Finns det några mer hatade än zionisterna idag?

Och Obama förstås som är en marionett i AIPAC:s händer och gör som dom asen vill! Och återigen så bryter Israel och angriper “Marianne” på internationellt vatten och bogserar båten till Ashdod Port i Israel. Israel är precis samma skit som USA dom bryr sig inte om någonting men en dag blir det PayBack! Och jag hoppas att det kommer snart. Och Israel vill vissa idioter i Sverige ha in i EU!!

Israel är idag en militärjunta med apartheid som också begår ett folkmord på palestinier. Israel är rasistiskt till 100%. Det finns inte någon tillstymmelse till demokrati i Israel. Det finns ljusglimtar men vad har dom att sätta mot. Detta är Israels demokrati, att mörda barn, fängsla barn, tortera folk, natträder, kränkande Check-points. Låter palestiniernas skördar ruttna och river upp deras olivträd och river bostäder med falska papper. Det är just en snygg demokrati!

Israels sanna natur även kvinnor, ingen skillnad. Dom är lika brutala dom!

En avhoppad IDF-soldat, Eran Efrati en whistleblower som genom intervjuer och föreläsningar åker runt och berättar vad det handlar om och att det är dags för folk att få upp ögonen och se vad som händer.


Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.