Mastercard – Ansiktsskanning

Jaha. Ett projekt har inletts av Mastercard med ansiktsskanning/fingeravtryck vid uttag genom att ta en selfie istället för en pinkod. Detta för att förhindra bedrägerier!!??

Skulle det stoppa bedragare? Löjligt! Ytterligare ett sätt att på ett enkelt sätt få ett foto på den som har kortet. Ytterliga ett sätt att kontrollera folk. Detta har ingenting med att göra att förhindra brottslighet. Har du en pistol i ryggen tar du snällt en selfie.


Printscreen
Aftonbladet – Mastercard inför autentisering med ansiktsskanning

Mastercard/Visa och American Express och nya Santander Consumer Bank,
(tidigare GE Money Bank) är medlemmar i AIPAC *) världens mest aggressiva lobbygrupp som bl.a. är en del i att Irakkriget inleddes och som provocerar tillsammans med Israel för att dom vill inleda krig med Iran. Zionister hela bunten. Ännu ett sätt att på ett enkelt sätt för AIPAC/NSA få folks identiteter serverade på ett silverfat.

*) American Israel Public Affairs Committee

Sköter du dig inte så lätt att bara spärra kortet sen har du ingenting kanske matkuponger resten av ditt liv. Har vi det så om 30-50 år? Blir alla nyfödda barn chippade då? För mig är det högst troligt. Men då lever inte jag tack och lov för det är ingen värd jag vill leva i.

Jag tycker uppriktigt synd om dom som växer upp i detta samhälle och tack och lov att jag växte upp i ett helt annat samhälle utan den skit som finns nu. Ju mer jag är på nätet så förbannar jag den. Jag har varit på nätet över 20 år nu så jag kan det.

Och selfiegenerationen, den narcissistiska lallar vidare och är glad att ytterligare få ta en selfie och servera till AIPAC. AIPAC är naturligtvis medlemmar i Bilderberg-Group också. Den hemliga grupp av västvärldens mäktigaste från politiken och näringslivet som bestämmer mycket över våra liv. Medlemmarna i AIPAC är runt 200.000. Dom är lika vidriga som Scientologerna vid kritik eller utträde när det gäller förföljelse och trakasserier.

Den judiska gruppen är väldigt liten när det gäller utövande och som vill ta över världen. Sen finns då andra supporters som pro-israeler som tillhör andra fanatiska religiösa grupper.


Högerklicka/Visa bild
Bilderberg-Group hur dom är sammansvetsade och hur dom nätverkar med varandra.


AIPAC Inside America’s Israel lobby

Miko Peled född i Israel hans pappa var general i IDF och Miko var också i IDF när han insåg hur sjukt detta var med Palestina/Israel. Han började kämpa för palestiniernas sak så även hans pappa. Ljudet är lite dåligt på sina ställen. Men folk i allmänhet har inte en aning om hur destruktiv denna lobbygrupp är. MEN Miko Peled tror att AIPAC:s makt kommer att minska för fler som blir medvetna ju mer hatade blir dom och så Israel/USA.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.