Ekis Ekman: ”Jag är tillfångatagen”

Den här gången har dom inte dödat någon förhoppningsvis men elpistol och annat fysiskt och psykiskt våld har besättningen på “Ship to Gaza” utsatts för. Det har vi fått bekräftat nu. Israel är en militärjunta så vad har folk att vänta. Det finns absolut inget gott att säga om Israel, INGENTING!! Vad kommer att hända när resten av flottan anländer. Även Maria-Pia Boëthius har fått en annan bild av Israel sen då hon var med på Ship to Gaza då 9 personer mördades och många skadades. Men Wallström var håller du hus?! Är AIPAC och härjar med sina hotelser?

MEN, desto mer folk får veta om denna miltärstat desto mer kommer folk att vända sig emot dom! Svensk media gör så gott dom kan för att dölja vad som pågår i Israel då den ägs av zionister som jag har skrivit om tidigare, Bonnier, Mittmedia/Schibsted, Stampen och Gota Media. Och Bonnier kommer väl att köpa upp allt som går för att tysta kritiken mot Israel. Senaste köpen dom två största skånetidningarna. Och “Interaktiv säkerhet” sköter om kommentarsfälten blir det ju inget negativt om Israel. Islamofoberna får fritt utrymme vilket jag jag har sett.

Det här är vad som händer i Israel! Att Israel är mytomaner är inget nytt det är likadant med USA dom ljuger så att tungorna blir svarta.

Ekis Ekman: ”Jag är tillfångatagen”
Fången av israelisk militär sedan i söndags natt. Dagens ETC:s ledarskribent Kajsa Ekis Ekman vittnar om pistolhot och psykande förhör i fängelset i Israel.
– Jag mår dåligt, jag är tillfångatagen och kidnappad under pistolhot, hälsar Kajsa Ekis Ekman till Dagens ETC via UD.

Efter bordningen av skeppet Marianne av Göteborg, natten till måndagen fördes passagerarna till hamnstaden Ashdod och vidare för förhör.
– Jag utfrågas om personliga och privata saker och min son används som medel i hoten. Jag fotograferas i olika sammanhang och anklagas för att gömma saker på min kropp. Jag ruttnar i en fängelsehåla, meddelar Kajsa Ekis Ekman.
Uppgifterna från Israels försvarsmakt hade en annan ton då de i måndags morse skrev på sin webbsida: ”Operationen har gått lugnt till och har inte krävt något våld.”

Liknande uttalanden kom hösten 2012, då en annan ETC-medarbetare, Maria-Pia Boëthius, tillfångatogs efter att israelisk militär bordat skeppet Estelle.
– De säger alltid att det sker utan våld, men när jag var med sköt de ner elva personer med elpistoler, berättar Maria-Pia Boethiüs.

Dagens ETC – Ekis Ekman: ”Jag är tillfångatagen”

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.