”Välkomna till Israel!”

Jo, jag tackar jag. Benjamin Netanyahu:s brev till ”Ship to Gaza”. Han som gör samma sak som Hitler gjorde under andra världskriget med judarna. Israel gör samma sak här fast med palestinierna och trakasserar judar från Afrika. Det behövs inga gaskamrar för att mörda folk, det räcker med kulor, bomber, fosfor och napalm och även tortyr går bra. Allt som dödar och terroriserar ett folk som Israel ser som råttor går bra att bekämpa med allt som står tillbuds. Israel som ser sig själva som den enda och sanna demokratin i Mellanöstern och som anklagar både Iran och Syrien för terror. Detta ser du inte i svensk press vilket beror på att den media som styr i Sverige är israelvänliga.

Detta är det demokratiska Israel. Hans brev i sin helhet finns längst ner. Detta gör Israel mot det palestinska folket! Israel har dessutom ingen rätt what so ever till Palestina som Israel har ockuperat sen 1948. Jag har också skrivit om den terror som palestinier utsätts för i Check-Points, att deras skördar ruttnar vid gränser och att olivlundar rivs o.s.v. o.s.v.

AIPAC och USA gör detta möjligt. USA skulle kunna stoppa detta med omedelbar verkan genom att sluta ge miljarders miljarders dollar plus militärt stöd. Den som är ytterst ansvarigt är USA!!

Dagens ETC har en artikel om Nethanyahus brev också skriven av Henry Asher.
Dagens ETC – ”Välkomna till Israel!”

If you were to come to Israel you would be able to be impressed by the only democracy in the Middle East that is concerned with equality for all its citizens, and freedom of religion for all faiths. A state that operates in accordance with international law in order to provide its residents a secure life and its children to grow up in peace and serenity.

Översättning:
Om du skulle komma till Israel skulle du bli imponerad av den enda demokratin i Mellanöstern som är intresserade av jämlikhet för alla sina medborgare, och religionsfrihet för alla trosriktningar. En stat som opererar i enlighet med internationell rätt för att ge sina invånare ett tryggt liv och sina barn att växa upp i lugn och ro.Sen har vi den här sötnosen!
Högerklicka/Visa bild

Dagens ETC – Den israeliske toppolitikern uppmanar till utrotning

Även denna sötnos som är Israels ambassadör i Sverige!! Värsta islamofoben!! Jag mår illa! Det är också välkänt att zionister hatar romer och hbtq-personer! Så han snackar så mycket skit så jag blir alldeles matt!

Vem ska Israel kräva skadestånd av?

Lieberman tycker så här!

Prime Minister Benjamin Netanyahu writes:

Welcome to Israel!
It seems you got lost. Perhaps you meant to sail to a place not far from here – Syria. There the Assad regime slaughters his people every day with the support of the murderous Iranian regime.

Despite that, here in Israel we are dealing with a situation where terror organizations, such as Hamas, are attempting to harm innocent civilians. Against attempts like these we are defending the citizens of Israel in accordance with international law.

Despite that, Israel assists with the transport of humanitarian supplies to Gaza – 800 truckloads a day, more than 1.6 million tons of supplies this past year. The equivalent of 1 ton per resident of Gaza.

By the way, the volume of equipment that has been sent from Israel to Gaza is more than 500,000 times larger than the your boats that you are arriving on.

Israel assists in hundreds of humanitarian projects via international organization including the establishment of medical clinics and hospitals.

But we are not willing to allow in weapons to the terrorist organizations in Gaza, as they have tried to do in the past, by sea.

Just a year ago, we stopped an attempt to bring in hundreds of weapons by sea, that were meant to harm innocent civilians.

There’s no closure on Gaza, and you are welcome to to transport, via Israel, any humanitarian supplies.

The sea blockade is in accordance with international law, and has received backing from the UN Secretary General.If human rights were truly important to you, you wouldn’t be sailing in solidarity with a terror regime that executes, without trial, residents of Gaza, and uses the children of Gaza as human shields.

If you were to come to Israel you would be able to be impressed by the only democracy in the Middle East that is concerned with equality for all its citizens, and freedom of religion for all faiths. A state that operates in accordance with international law in order to provide its residents a secure life and its children to grow up in peace and serenity.

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Natur, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.