Militärdiktaturen Israel!

Klippet talar för sig själv och dom har lagt beslag på båten och dess innehåll och jag är säker på att palestinierna INTE får det som var menat till dom som bl.a. medicin. Israel vill ju utrota palestinier så det tar zionisterna hand om själva.

BTW! AIPAC i USA vill ha en lag där det ska bli förbjudet att bojkotta israeliska varor. Öhhhhh! Dom är helt vridna i huvudet. Hur ska det gå till? BOJKOTTA israeliska varor! När du köper israeliska varor bidrar du också till att vinsterna går till ett fortsatt lidande för palestinierna. Även produkter från Kraft som t.ex. Philadelphiaost.

Anti-BDS provision signed by Obama won’t stop this movement


Israeliska varor i Sverige

Mycket blod finns på den flaggan!

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.