Ett litet fascistiskt land i Mellanöstern

Och det landet heter Israel, ett land som hålls under armarna av ett annat stort land som jag ser som odemokratiskt och det heter USA. Ett stort land som har dödsstraff i 34 stater som är rasistiskt och som mer än gärna invaderar länder om dom har något som dom vill ha. Destabiliserar länder för att göra det lättare för överklassen att göra en statskupp t.ex. för att det finns fel politik som Venezuela och just nu Ecuador men även i Ukraina var USA och härjade. USA kidnappar folk, lönnmördar folk och har outsourcade fängelser för “terrorister”.

Israel som ser sig själva som den enda demokratin i Mellanöstern!!?? Dom kan kalla sig för dom vill men dom är en fasciststat eller en militärjunta som just nu i denna stund begår brott mot dom mänskliga rättigheterna. En stat som mördar barn, fängslar barn och palestinier på löpande band, kränker dom vid Check-Points, provocerar så att dom kan attackera dom med “gott samvete”, ett land som alltid sätter på sig den stora offerkoftan och gnäller i radio och TV, MEN palestinier är ju råttor och har inget existensberättigande, buuuuäääääää! Ut i öknen med dom. En ambassadör, Isaac Bachman i Sverige som är den absolut värsta islamofoben. Jag tycker att han kränker alla svenskar när han har en pin på kavajen med den svenska och den israeliska tillsammans. Bara det gör mig spyfärdig.

Finns det något land/stat i hela världen som utövar kollektiv bestraffning? Mej, det finns det inte. Och den mest aggressiva lobbygruppen AIPAC styr USA.

Man får inte heller glömma alla djur och boskap som dödas och skadas också som lämnas åt sitt öde. En inkomstkälla för många. Ett djurplågeri också utan dess like. Så gnäller Israel över att djuren på ett zoo blir skrämda av raketer från Hamas. Hamas är demokratiskt valda och räknas inte längre som en terroristgrupp i EU. IDF är däremot den terroristgrupp som finns i Israel. IDF har alltid varit en terroristgrupp även innan 1948.

Benjamin Netanyahu som vill att Anti-Zionism ska kriminaliseras i världen och i Israel innebär det fängelse. Han var i Kanada för inte så längesedan. Kanske han lyckas i England för han verkar vara bästis med Cameron.


Denna bild säger allt vad Israel står för!!

Israel en stat som bebos av zionister, en politisk ideologi där det finns två honnörsord, MAKT och PENGAR där guden är MAMMON! En stat som vill bli renrasig, en stat för enbart zionister och bort med alla araber och afrikaner och annat löst folk. En stat som har hybris och som tror att Gud är mäklaren som gett Palestina till dom. Judaism har ingenting med detta att göra precis som islam har ingenting med islamister att göra typ IS.

En stat som också vill utvidga sitt territorium så när dom är färdiga med palestinierna då ska dom också ha Libanon. Det uttrycker dom mer än tydligt på en vapenmässa.

Så här går det till i verkligheten!! Såhär fungerar zionisterna och Gaza är numera lönsamt då dom testar vapen i skarpt läge. En dokumentär gjord av en israelisk journalist och ofta med dold kamera. Tyvärr kan den endast ses i svensk SVT-Play.


UR- Gjutet bly en lönsam affär

Nu förstod jag att Israel skulle göra allt för att sabotera “Ship to Gaza”-båtarna och naturligtvis är det Mosad som ligger bakom och att attackera en liten fiskebåt på internationellt vatten visste jag också. Israel är som USA för dom finns inga regler, dom gör som dom vill och att kränka och misshandla är det som står högst upp på deras lista.

Att dom skulle ge sig på “Marianne” kom inte som någon överraskning. Att dom begick övergrepp och använde elektrisk pistol eller hotade på olika sätt är ju vardagsmat för IDF. Dom är vältränade för detta genom allt dödande dom gör dagligen mot det palestinska folket. Och den zionistiska pressen i Sverige skriver väldig lite om detta. Och definitivt inga bilder på ett sönderbombat Gaza med lemlästade och dödade där många är barn.

Det som Kajsa Ekman beskriver är ingen överraskning det heller med dom rädda och onda ögonen. Jag förstår henne helt och fullt när hon säger att Israel har en fiende i henne. Folk får mer och mer upp ögonen för det onda Israel. En stat som kallblodigt har ockuperat Palestina med USA/FN:s hjälp. England finns väl med på ett hörn också.

På ett sätt tycker jag att Israel är värre än under andra världskriget för här bombar även Israel sönder Gaza tillbaka till stenåldern, lägger beslag på egendomar, river hus, rycker upp olivodlingar, lägger ut minor i palestinska åkrar, låter skördar ruttna, kollektiv bestraffning, har fördrivit 700.000-800.000 tusen palestinier, bränt deras byar, bytt namn till israeliska. Övergreppen har pågått sen 1948 m.m. m.m. Systematiskt bryter Israel ner det palestinska folket och om det händer något från palestinierna går den zionistiska världen bananas, att det minsann också är palestiniernas fel och Israel har all rätt i världen att försvara sig. På Västbanken är det likadant förutom att det bombas tillbaka till stenåldern för där finns ju alla bosättarna men där görs det raider varenda natt hos palestinska familjer istället.


En vanlig dag på jobbet!

Folk som inte ser Israels hyckleri är dumma i huvudet och är medskyldiga till det som händer. Pro-israeler ju samma skrot och korn som zionisterna. Religiösa fanatiker är dom värsta som finns och det är dom som är farliga bara att se hur det är i USA.

När jag såg denna artikel i DN vände det sig i magen. “Glädjen återvänder i Gaza”. Jag tror inte det. Och i slutet skylls allt på Hamas. Israel är boven i detta drama för det är dom som ställer till det så återigen så blir Israel skuldfria. Återigen så tar zionisterna på sig den stora offerkoftan. Hamas har funnits innan Israels attacker men alltid så skyller Israel på dom.

Israel är ockupationsmakten inte Palestina. Folk tycks tro att det är Palestina som som har ockuperat Israel för det står minsann i Gamla Testamentet och det tror dårarna på vad som står i en sagobok skriven för flera tusen år sedan.

Det var Hamas, som styr på Gazaremsan, som genom en insamling såg till att familjen Hijazis hem kunde byggas upp relativt snabbt efter kriget 2012. Men numera har inte Amina Hijazi mycket till övers för den terrorstämplade organisationen:
– De sade att de skulle se till att gränserna öppnas, att flygplatsen och hamnen öppnas. Men vad har hänt? Inget. Så här kan det inte fortsätta.
– Snart blir det någon from av utbrott här på Gazaremsan. Folk är frustrerade.

Vad kan Hamas göra? ingenting absolut ingenting! Israel är bulldozern som kör över allt och alla! Artikeln är jolmig och stryker ändå Israel medhårs.

Glädjen återvänder i Gaza

Varsågoda!! Under Israels krig 2014. Man måste vara inloggad då det är hemska scener som Gaza utsätts för.

Och här är dom mördade barnen under 2014. Gaza är som “Canned hunting” Gazaborna kan inte komma någon vart då dom är inlåsta och ett lovligt byte för Israel. Och ett testområde för nya vapen. Jag har skrivit mycket om detta och det finns under Katerogin – Israel/Palestina.

Killed children in Gaza – 2014

Det här inlägget postades i Boende, Djuren, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.