”Antingen skriver ni under eller så åker ni ut”

Jag är inte ett dugg förvånad för det är precis detta det handlar om, “EU:s demokrati” alltså ingen alls. Ända från början har jag sagt att det handlar om makt och pengar i egna fickor och slicka USA i baken. USA har självklart ett stort finger med i detta spel för dom vill INTE se ett EU i upplösning går då blir det inget TTIP och då blir det ingen bulldozer in i EU skopor fulla med skit och gifter. AIPAC är världens mest aggressiva lobbygrupp där medlemmarna är Zionister/Pro-israeler. Och dom finns överallt så även i Bryssel där en stor aktör är Monsanto med sitt gift och GMO.

EU med TTIP är ett hot mot världsfreden då dom underblåser konflikten med Ryssland och verkar vilja ha ett krig med Ryssland där Sverige troligtvis blir ett slagfält i den mån kriget förs IRL.

EU är ingen demokrati och har aldrig varit och kommer aldrig att bli och har aldrig varit målet heller!

VARFÖR kan inte folk se längre än näsan räcker? Nu får vi alla bita i det sura äpplet! Om folk hade gett sig lite lite tid att läsa EU:s lagar så tror jag att det hade varit ett annat ljud i skällan. Gratis att ladda ner eller beställa gratis från EU:s kontor i Stockholm.

Jag undrar jag vad folk i gemen har kunskap om vad EU egentligen är? Tycker svenska bönder, dom som röstade ja som nu ser sig utkonkurrerade av EU:s övriga bönder? Svenska bönder som nu måste ge avkall på djurskyddet och mjölkbönder lägger ner i en alt raskar takt. Jag tänker inte köpa mjölk som kommer utanför Sverige. Jag slutar hellre att dricka mjölk helt enkelt och jag äter idag enbart vilt kött när det finns i affären.

# # # # # # # # # # # # # # # # # #

Hur var det? Kunde du uppskatta någon del av det?
– Å jodå, en hel del. Men den inside information man får … att få sina värsta farhågor besannade … när ”de högre makterna” talar direkt till en, och att det är vad man fruktade – situationen är värre än man kunde föreställa sig! Så det var kul, att sitta på första parkett.

Vad syftar du på?
–  Den fullständiga avsaknaden av några som helst demokratiska skrupler hos de påstådda försvararna av Europas demokrati. Den ganska klara övertygelsen om att vi är överens på ett rent analytiskt plan – något som självklart aldrig kommer att bekräftas. Men ändå: att ha mycket mäktiga figurer som ser dig i ögonen och säger: ”Du har rätt i vad du säger, men vi tänker krossa er i alla fall.”

Du har sagt att långivarna ifrågasatte dig för att ”jag försökte prata ekonomi i eurogruppen, vilket aldrig händer”. Vad hände när du gjorde det?
– Det var inte så att argumenten inte mottogs väl – det var att där fanns en direkt vägran att ens diskutera ekonomiska argument. En direkt vägran … Man lägger fram ett argument som man verkligen har finslipat – så att det ska vara logiskt sammanhängande – och man möts av tomma blickar. Det är som om man inte sagt något alls. Man kunde lika gärna ha sjungit den svenska nationalsången – man hade fått samma respons. Och det är förvirrande, för någon som är van vid akademisk  … motståndarsidan engagerar sig alltid. Här fanns det inget engagemang alls. Det var inte ens missnöje, det var som om man inte hade sagt något över huvud taget.

DN – ”Antingen skriver ni under eller så åker ni ut”

Foto från egen bok. Godkändes med små förändringar. Inget viktigt.

Det här inlägget postades i Boende, Djuren, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.