Pegida startades i Tyskland

Pegida i Sverige läggs ner. Bra!! Vi vill inte ha några organisationer som för ett massivt hat mot muslimer. Pegida startades av en Lutz Bachmann. Bachmann!! En zionist startade Pegida. Pegida som bedriver hets mot muslimer och genomför demonstrationer runtom i Europa. Vart f@n är vi på väg?

Det finns en Bachman i Sverige också som bedriver hets mot muslimer och han är Israels ambassadör i Sverige! Isaac Bachman! Dom måste vara släkt. Samma hat, samma frenesi.

Från ambassadörens nu nedlagda Facebook. Ambassadören som gnäller om hur svårt det är för judar/zionister i Sverige. Han tar varje tillfälle i akt om hur svårt det är. Jovisst, judar i Malmö utsätts för glåpord och trakasserier. Jag försvarar inget våld eller trakasserier men jag kan förstå att det händer då frustrationen är stor över vad som händer mellan Israel och Palestina. Orsak och verkan!

Nu bedriver ambassadören Isaac Bachman hets mot palestinier på sin Twitter. Jag tycker att han är korkad som påstår att Palestina inte är ockuperat av Israel utan det är Hamas som ockuperar Palestina. Jag ifrågasätter hans psykiska status.

När muslimer står hand i hand runt en synagoga i Norge så gör judar/zionister ingenting. Inga sådana initiativ här.

När Rabbin Lazar f.d. i Stockholm som ville bygga broar genom att bygga kyrka-moské-synagoga vägg i vägg med gemensam entré och passager mellan byggnaderna. Lazar har bland annat gjort sig känd för sitt ställningstagande och engagemang i feminism och HBTQ-personer och deras rättigheter.

”Vi kan lära av varandra”

Detta är annat än muslimhatande zionister.

När David Lazar fick frågan om han ville delta i invigningen av Embrace tillsamman med biskopen och imamen i Växjö tvekade han inte.
– Den enda vägen till fred på jorden är att vi träffas med ett öppet sinnelag för att förstå varandra. Vi kan inte tvinga våra sanningar på andra människor, säger han.

Han citerar en filosof som säger att det första stadiet av tolerans är att vi anser att vi har rätt och andra har fel, men att vi kan tolerera de som enligt vår uppfattning har fel.
– Det högsta stadiet av tolerans är när vi inser att vi har något att lära av människor med en annan uppfattning. Om vi kan lära oss av varandra ökar chanserna till en fredlig värld, anser David Lazar.

Läser också att Israel har skärpt lagen mot stenkastning upp till 20 år. Så då skulle denna lilla kille sättas i fängelse. Det är tortyr som Israel utsätter det palestinska folket för. Det finns fan-i-mig inga värre än zionister!! Dom är så fruktansvärt ondsinta så det är inte klokt.

FN kom med en rapport om Gazakriget för en månad sedan. Man konstaterade bland annat att förstörelsen i Gaza saknar motstycke. 18  000 byggnader förstördes. 11  231 palestinier skadades. Var tionde fick bestående skador, precis som Safa Hamdun. Ännu fler skadades psykiskt.
– Detta kommer att påverka flera generationer framöver, sa Mary McGowan Davis, ansvarig för FN-rapporten.

Inget hopp
Många familjer fruktar i dag nya anfall. De känner sig otrygga och vill inget hellre än att flytta därifrån. Det är inte konstigt. På sju år har Gazaborna upplevt tre krig. Invånarna får inte röra sig fritt och det råder brist på det mest basala, som mat, vatten och mediciner.

De som drabbas hårdast av isoleringen är barnen och ungdomarna. Hälften av Gazas befolkning är under 18 år. Här finns inget hopp, inga jobb och ingen trygghet. Bara frustration.

Sammandrabbningar mellan ungdomar och israelisk militär och polis är vardagsmat. Ungdomarna slänger stenar och militären svarar med tårgas och gummikulor. Och ibland skarp ammunition. Situationen är en krutdurk.

Aftonbladet – Hårdare straff löser inte Israels problem

     

Det här inlägget postades i Allmänt, Boende, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.