IDF:s skörd idag!

Dagligen så kidnappas unga män och småungar som fängslas och misshandlas och dagligen mördas någon/några.

Idag denna unga kille, Muhammad Abu Latifa, som kidnappades av IDF och mördades! Dessa jävla sadister och jag hatar verkligen zionister och Israel!! Men även USA som tillåter detta och t.o.m. stöder dessa psykopater med dollar och vapen.

Vad gjorde Muhammad? Kastade sten?

IDF är en mördarmaskin som dom alltid har varit även innan 1948!

Behövs ingen förklaring här!!

Israels plan efter att dom förgjort palestinierna? Så här går det till i verkligheten!! Libanon nästa! AIPAC:s planer är ju att ta över hela världen. Det vet många av oss. Den nya världsordningen också med Bilderberg-group.
Att verka utan att synas!! Där Wallenberg är en del.

En grävande israelisk journalist med dold kamera!


UR- Gjutet bly en lönsam affär

Dom som gjort denna dokumentär!
Gumfilms project

Det här inlägget postades i Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.