Finns det en Judisk bankmaffia? Nej! Men en Zionistisk!

Så här uttrycker sig Sverigedemokraterna idag om en judisk maffia i Metro men det finns ingen judisk maffia. Så här står det i Metro idag.

SD-politiker sprider myter om judisk bankmaffia på Facebook

Det är bara att söka på Miko Peled en av dom främsta förkämparna idag för palestinierna själv jude och han vet vad han pratar om och han ger en gedigen bild av vad AIPAC/Bilderberg-Group är för något och av vad dom står för. Andra judar som slåss mot zionisterna är, Dror Feiler, Norman Finkelstein, Noam Chomski och Gideon Levy men där finns många många fler.

Man MÅSTE skilja på ANTI-SEMITISM och ANTI-ZIONISM!! Det är två helt skilda saker!! Judaism är en religion!! Zionism är en politisk ideologi och har ingenting med religion att göra!! Om folk kunde ta och fatta detta. Judar tror på Gud, Zionister tror på Mammon/makt!! Punkt slut!!

Det är klart att det finns en Zionistisk bankmaffia! Goldman Sachs, Lehman Brothers, JP Morgan, World Bank och många fler. I Sverige har vi Wallenberg med Sveriges Enskilda Bank. Bara att titta på dom som ingår i AIPAC som nu härjar i Bryssel för att TTIP ska gå igenom. AIPAC som är världens mest aggressiva lobbygrupp.

Zionisterna förnekar och kallar oss alla för anti-semiter och det är propaganda mot Israel och USA bla bla bla bla bla. Det har iallafall internet fört med sig att detta har avslöjats.

Bilderberg-Group, den hemliga grupp som består av världens mäktigaste från näringslivet där också dom mäktigaste politikerna finns. GE MoneyBank bytte namn nyligen till Santander eller om dom slogs ihop. Både Visa och Mastercard ingår i AIPAC även American Express såklart. Alla som ingår i AIPAC är zionister eller Pro-israeler även i Bilderberg-Group. JDL, (Jewish Defense League) som är en högerextremistisk gangsterorganisation som också har verksamheter. Vissa nämner dom som en ren och skär maffia. Det finns en zionistisk maffia som nu tar sig fram i Israel. Dom är ett stort problem i Israel.

Inget snack om saken att många av världens banker, så ligger det zionistiska intressen bakom och ägs av stora zionistiska familjer.


Här kan man också se hur nätverken är. Högerklica/Visa bild. Den är mycket stor.

Dokumentär om Bilderberg-Group. Därför köper jag ingenting som är packat i Holland då det kommer från Israel. I slutet av dokumentären berättar Aaron Russo om den nya världsordningen och om det jag har skrivit om i flera år att vi kommer att chippas allihopa. Bilderberg-Group uppmärksammas alltmer och folk får reda på alltmer och protesterna runt om intensifieras också alltmer.

InfoWar

Hahaha! Kommentar från YouTube:
Gustavo Weckesser
When Henry Kissinger dies, we will probably feel a global earthquake, produced by the impact of his soul hitting hell.

Inside Story – How powerful is the Bilderberg group?

Dom riktiga höjdarna håller sig borta och skickar underhuggare då Bilderberg-Group blivit kända och följs av världens journalister framför allt av Jim Tucker och Daniel Estulin som följt Bilderberg-Group under sexton år.
Medlemsmöte Bilderberg-Group 2013
Medlemsmöte Bilderberg-Group 2014

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.