Venezuela och Puerto Rico

Ja ,vad ska jag säga om detta mer än att USA måste vara överförtjusta och kan ta över dom två länderna även om Puerto Rico är amerikanskt “territorium” och är bankrutt. Puerto Rico genom lån till USA och Venezuela där USA svälter ut befolkningen och dom enda som har det bra är dom med dollar på fickan.

USA vill åt Venezuelas olja och denna “långsamma” statskupp har väl hållit på i flera år. Det USA vill är att suga ut hela Sydamerika om möjligt, precis som Israels utrotning av palestinierna och efter det kommer dom att fortsätta med Libanon. Zionism är helvetet på jorden och vi har sett många exempel på det den senaste tiden.

Venezuela och Puerto Rico är inte dom enda länderna utan vi har Ecuador och Nicaragua bland annat. USA har även terroriserat Bolivia, Chile och Mexiko är mycket USA-vänligt o.s.v. Det får ta sin tid och verka utan att synas är tillvägagångssättet.

Sen EU:s och USA:s provokationer mot Ryssland är mycket farliga. Krim gav Chrustiov bort i fyllan och villan. Hade inte USA med huliganer och med EU:s hjälp hade detta med Ukraina hade inte hänt och Krim varit ukrainskt även idag. Men USA har ju nästlat sig in även där med affärsintressen och störs dom tar USA till med storsläggan. Man ska akta sig om USA kommer med ett ”A proposal you can’t refuse” i god maffiastil annars…

Jag kom att tänka på den franska serie om “CIA:s hemliga liv” som jag spelade in 2003 när den gick. Jag tittade på första delen ikväll och vad vet vi vad som kommer att hända med Venezuela och Puerto Rico. Slakt? USA är bra på det bara att se hur många civila som slaktas med drönarna och stridsplan just då dom vill ta död på IS och om det med tusentals civila det bryr dom sig inte om. Lika i Jemen och Pakistan.

# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

Truman bildade CIA efter kriget för att hålla koll på Sovjetunionen. Och CIA fick enbart ha operationer utanför USA. Ett stort problem för USA har varit att väldig många nazister kom till USA och som ”infekterade” dom styrande med sin skit.

I Egypten, ”Operation Ajax” för att störta Mossadeq då han var socialist och ville ha bort USA. ”British Petroleum” hade stora intressen i Egypten och då går det inte att ha en socialist som president. Efter hans eliminering kom Shahen som var mycket USA-vänlig.

Guatemala är ett skräckexempel på brutalitet. Dom har stora bananplantager och fick en president Arbenz som ville ge bönderna lite mark att odla på och öka skatten på bananer med några korvören och ökade exportkostnader. Det ledde till destabilisering och Arbenz eliminerades och ersattes av en USA-vänlig militärjunta och hundratusentals människor mördades p.g.a. av dessa regler. ”United Fruit” som hade/har stora intressen i dessa bananplantager gick ”bananas”. Resultatet något helt fruktansvärt!

USA/CIA tror sig vara Gudfadern och har alltid agerat efter det.

1960 Kongo, Lumumba blev vald till president och han ville också ge en jordbruksmark till folk och socialisera landet. USA slog bakut för i Kongo fanns stora naturtillgångar som USA ville åt så dom mördar Lumumba med ett nackskott inget märkvärdigt med det och så blir det en regering i USA:s smak och Kongo blir en knähund. CIA till och med kom med förslag att förgifta Lumumba med tandkräm. Öhhhhh..

Nästa plan var att ta Kuba då Castro kom till efter en statskupp och han förstatligade sockerplantagerna bl.a. Det ledde till sanktioner och otaliga statskuppsförsök. Men Castro var smartare och USA kunde inte förstå att en lite ögrupp satte sig upp mot USA.

Det ena efter det andra kuppförsöket mot Castro misslyckades och det har tagit mycket kraft som hade kunnat läggas på annat nyttigt på Kuba. Att ens USA brydde sig om denna lilla ö-grupp men detta narcissistiska USA klarade inte det med sitt ego och vana att få det man vill ha.

Där har vi också ”Grisbukten” den vägen som USA skulle anfalla Kuba men då tog det hus i helvete i Sovjetunionen då Castro hellre handlade med dom då USA hade sanktioner mot Kuba. USA skickade till och med in helt oerfarna män som gerilla utan utrusning dom var några få tusen som trodde att dom skulle störta Castro och det var ett självmordsuppdrag. Dessa ”soldater” hade blivit lovade militär utrustning med dom blev svikna och så gick det som gick och det är ingen stor grej för USA.

Robert Kennedy var besatt av att få bort Castro och runt 80 mordförsök kanske fler som inte har kommit fram. Bröderna Kennedy gjorde sig ovän med CIA på alla plan och det tror jag ledde till att dom blev mördade. Det finns inget privat initiativ av någon galning utan det var en torped betalad av CIA, Oswald som i sin tur blev obekväm och blev mördad och den torpeden blev i sin tur mördad. Det är klart att det är CIA och deras samröre med maffian som ligger bakom.

CIA gjorde utredning på utredning om dessa mord som blev hemligstämplade med sigill och när en CIA-anställd ville ha ut dom hade allt försvunnit. Enligt mig så är det självklart att CIA mördade bröderna Kennedy! Allt detta hände i tiden för turbulensen med Kuba och omorganisationen av CIA.

Efter Kennedy kom Lyndon Johnson som sa att starta invasion mot Vietnam var OK och det började som en lögn med att ett amerikanskt fartyg blev attackerat utanför Nordvietnam vilket gav då USA anledning att starta en statskupp genom att göra det som USA är expert på, att destabilisera. ”Operation Phoenix”. CIA mördade viktiga personer på viktiga poster som t.ex. lärare, advokater och läkare och genom andra aktioner störtades landet ner i kaos och sen full invasion. Vietnameser som troddes tillhöra FNL mördades och fick ett “Spader Ess” instoppat i munnen. Likaså i Kambodja med “Operation Kaos” där det skrevs falska loggböcker för att inte brutaliteten och massakrerna skulle bli kända.

Sen kom ”Watergate” med Nixon och det vet antagligen dom flesta vad det handlade om som gjorde att Nixon blev sparkad under förödmjukande omständigheter.

När Helms blev chef för CIA kallades för han för ”teflon-”chefen. Han var besatt av Chile och president Allende som ville ha socialism och det vet vi även idag hur amerikanarna ser på det och CIA med presidentens goda minne gjorde det som CIA är bäst på att destabilisera och sätta landet i kaos och bomba lite här och där på viktiga institutioner.

Aldrig att jag tror på att Allende sköt sig själv utan han blev avrättad och så fick Chile en militärdiktatur med Pinochet som president och det vet vi hur det gick. Alla som sågs som vänster mördades brutalt och den kända arenahändelsen där hundratals och åter hundratals mördades. Juntan kidnappade folk satte dom i flygplan och alla slängdes ut från hög höjd till havs. Gravida fick sina barn tagna som sen adopterades till barnlösa i överklassen eller inom juntan. Victor Jara en känd trubadur som också blev avrättad i arenan och jag läste häromdagen att det fallet ska tas upp igen. Ett antal presidenter i Sydamerika har blivit mördade genom att deras flygplan har störtat t.ex. CIA har s.k. ”Hitman” som åker runt och försöker övertala länder som har naturresurser som USA vill åt , sådan hitman är John Perkins f.d. CIA-anställd som har vittnat och bett flera länder i Sydamerika om ursäkt.

USA gick in i Irak på en lögn av en person som kallas för ”Curveball” och se hur det gick med det. John Perkins var i t.ex. Iran och förhandlade. Irak vägrade. USA invaderade Irak på samma sätt som dom gjort i Vietnam, på en lögn för att få anledning att attackera. Exakt så gör även Israel!! Dom har lärt sig av storebror.

CIA har utvecklats från enbart spionera på Sovjetunionen till att operera helt utan insyn över hela världen. Inom USA är det FBI men dom har också rätt att döda om det hotar USA:s intressen och bara Gud vet hur många som har mördats av FBI som inte har kommit fram som har setts som självmord eller andra olyckor.

Några är iallafall Marilyn Monroe som blev ett hot mot Kennedy, Steve Kangas f.d. CIA som visste för mycket om Haliburton, Barna Jack som visste hur man hackade en pacemaker och skulle visa det på en föreläsning i USA och så gick han gick helt plötsligt och tog livet av sig. Såklart att han INTE gjorde. Varför skulle han komma till USA och ta livet av sig när han hade sensationella klargörande om pacemakern. Det är jag säker på, att det mordet beordrades av Dick Cheeney som har en pacemaker.

Vi har också krigsreportern i Afghanistan Michael Hastings som hade material som skulle sänka USA. Hans bil började helt plötsligt rusa i full fart in i ett träd och exploderade och med det också alla avslöjande dokument. Idag kan en organisation som FBI styra en bil med dator hur den vill. Och det är klart att han också mördades. Jimmie Hendrix mördades också och dränktes i ett handfat på ett hotell då han skulle bli ett reellt hot då ”Black Power” och medborgarrättsrörelsen tog fart. Den officiella orsaken till Hendrix död är en överdos även en av hans flickvänner ”tog livet av sig” genom att hoppa från åttonde våningen.

För mig är inte detta konstigt alls som har följt både USA och Israels övergrepp sen 70-talet. Jag var väldigt engagerad i FNL-rörelsen och Palestina-rörelsen och även med KFML/r och SWAPO, jag VET att jag var övervakad./Minnesanteckningar/kommentarer från ”CIA:s hemliga krig” en fransk miniserie från 2003 visades i SVT.

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.