Israel tar hårdare tag mot judiska terrorister

Ja, det blev ju ramaskri över världen med bebisen som blev levande bränd till döds. Och det är naturligtvis absolut fruktansvärt det som hände. Det går inte att föreställa sig heller vad föräldrarna och övriga barn kände. Jo, det är bra att idioterna i Knesset fattar något nu eller… nej det gör dom inte. Kommer dom att sluta bomba barn till döds vid nästa attack mot Gaza när det brister för någon palestinier då dom blir provocerade jämt och ständigt dag som natt?

Nej, såklart inte, detta är bara för syns skull. Hade ingen reagerat så hade inte Knesset reagerat heller. För Israels agenda är ju att få bort varenda palestinier och göra Gaza till ett turistområde med Gaza i centrum. Under tiden är ju trots allt Gaza en lönsam affär för Israels vapenindustri.

Hjärntvätten börjar tidigt. Läste detta på Twitter. Syftet är glasklart!
Jill Jacobs ‏@rabbijilljacobs 14 timför 14 timmar sedan
@JNFUSA my 5-yr-old came home fr camp w/this.We complain if no Isr. on Pal. maps.What kind of future ru building?

Dom är sååå intresserade!

Haaretz – Right-wing MKs Boycott Special anti-Jewish-terror Meeting


Kan ses fram till den 31 augusti. Dokumentären kan bara ses i Sverige.

UR- Gjutet bly en lönsam affär
Men här går det se dokumentären! Gumfilm.com

Bryr sig Israel om dessa?

Vilken skräck för denna pojke och IDF-soldaten njuter.

Jo, vi vet att ni gillar mörda barn. Är det anteckningsblock!?

Vilken vidrig kvinna! Helt hjärnskadad efter all hjärntvätt. Påtänd?

Blev det några ramaskri över världen över dessa bilder? Nej!

Att Israel bryr sig är enbart en Goodwill för omvärlden. Vem som helst kan gå in på IDF:s Twitter och läsa vad dom tycker om saker och ting.

https://twitter.com/IDFSpokesperson
Official Israel Defense Forces Twitter: real-time information and updates from the IDF. (RT, following does not constitute endorsement)

Ibland undrar jag om inte Israel håller på att bli inavlade hela bunten för någon empati finns inte, ingen förståelse eller moral heller. Jag vet att i dom riktigt ultraortodoxa klanerna vet ingen numera vem som är närmare släkt med vem och för några år sedan visade SVT en dokumentär om skadorna som blir efter för nära släktskap.

# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

Israel gör nu allvar av sitt hot att ta i med hårdhandskarna också mot judiska terrorister i landet.  En 18-årig bosättare med extremt judiskt-nationalistiska åsikter kommer att hållas fängslad, utan rättegång, på bara misstanken att han har deltagit terrorattacker.

Bara för några dagar sedan beslöt den israeliska regeringen att förhörsmetoder och rättsliga åtgärder som bara används mot palestinier nu också skall kunna användas mot judar. Detta efter flera uppmärksammade våldsdåd riktade mot palestinier och andra grupper som judiska extremister vill förgöra.

Och nu presenteras den förste som kommer att sättas i minst sex månaders förvar utan rättegång, enligt de nya reglerna. En artonåring som man misstänker har deltagit i, som det uttrycks, “våldsamma aktiviteter och nyligen utförda terrorattacker”.

Sveriges radio – Israel tar hårdare tag mot judiska terrorister

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.