Dödade palestinska barnets pappa dog

Hade det varit samma uppståndelse om det hade hänt i Gaza? Knappast. Nu hände detta terrordåd av en israelisk terrorist på Västbanken och det är naturligtvis en helt annan sak. Nu kom allt detta mycket närmare zionisterna själva och Gud vet vad som hade hänt nästa gång mitt bland israelerna!? Djissus Kraist!

Det finns inga värre hycklare och mytomaner än Israel och USA!! Allt handlar enbart om att rädda sina egna skinn och hot som kommer så nära ska elimineras punkt slut. Men att fälla fosforbomber i Gaza där både både barn och övriga civila bränns till döds är skit samma. Finns en hel del skrivet om detta under Kategori Israel-Palestina.

Nu har också pappan dött av sina skador. Den övriga familjen finns kvar på sjukhus i Israel. Men det finns en del starka krafter i Israel som också är kritiska till hur förtrycket mot palestinierna är. Finns det hopp för palestinierna idag? Jag blir mer och mer pessimistisk för så länge USA/AIPAC håller Israel under armarna lär det inte ske någon förändring och folkmordet kan fortsätta. Och Israel inväntar nästa möjlighet att attackera Gaza och sen bygga ytterligare bosättningar på Västbanken som numera ser ut som ett såll.

Dödade palestinska barnets pappa dog
Pappan till det 1,5 år gamla palestinska barnet som dödades i en brandbombsattack på Västbanken för en vecka sedan har avlidit på ett israeliskt sjukhus.

Barnets mamma och bror vårdas fortfarande på sjukhus. Judiska extremister misstänks ligga bakom attacken. Den palestinska familjens hus angreps med brandbomber och slagord målades på familjens hus i staden Duma i närheten av den israeliska bosättningen Ma’ale Efrayim den 31 juli.

Det rör sig om så kallade “prislappsattacker” som judiska extremister riktar mot palestinier som vedergällning för våld från palestinier eller då den israeliska armén ingriper mot israeliska bosättningar eller mot olagliga bosättarposteringar på Västbanken.

Högerextrema bosättare anfaller regelbundet palestinier, palestinska moskéer och kyrkor, men relativt sällan dödas människor i de här attackerna.

Yle – Dödade palestinska barnets pappa dog

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.