Feminismen behövs! och Huxley!

Kvinnor mördas i parti och minut ändå finns det idioter som anser sig stå under statsfeminismen snara. Och hur vi ser vi på kvinnor respektive män och vi går bakåt, mycket bakåt. Hyllningen till mannen och kvinnan som hora. Även bögar har det svårt då dom anses svika patriarkatet. Lesbiska har det inte lika svårt då dom inte är något hot mot patriarkatet.

Jag lyssnade på ett program där också pedofilerna ökar dramatiskt och att prostitutionen ökar också. Detta har vi Internet att tacka för. Internet är som en enda stor gödseltank. Det finns inte så mycket positivt längre.

Pedofiler har alltid funnits och torskar likaså men i den omfattningen som det har exploderat sen internet fanns inte på kartan tidigare. Just nu en härva av pedofiler i Pakistan där det gäller hundratals barn den yngsta 6 år.

Såg detta på Twitter och det är såhär vi ser på män och kvinnor. Våldsporren på Internet har gjort att synen har blivit så extrem när det gäller kvinnor.

Jag har också plockat fram “Du sköna nya värld” av Aldous Huxley. Jag har läst den två gånger tidigare och nu är det dags att läsa den igen. Har läst 50 sidor och jag blir spökrädd. Boken skrevs 1933!!! Det går i raketfart till “Du sköna nya värld”. USA:s våta dröm!! och den ondskefulle Israel.

Det här inlägget postades i Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Pedofili, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.