Spionen hittades död i väska

Ännu ett mord utfört av FBI/CIA eller Englands motsvarighet, MI6. Förklaringen som ges är ju skrattretande!! Det är ju självklart att han blev mördad!!

Skulle den engelske MI6-spionen Gareth Williams lägga sig i ett badkar och krypa in i en resväska och stänga resväskan inifrån och sen inte kunna ta sig ut!! Men hallååååå! Varför skulle han göra det? Lönnmord är vardagsmat för USA och säkert för England också om det gäller så känsliga saker där familjen Clinton är in blandade i och som varit i blåsväder tidigare och när Steve Kangas f.d. CIA-agent utredde skumraskaffärer i Haliburton som Clintons och Dick Cheeney var inblandade i. Steve Kangas hittades på ett hotell där han begick “självmord” strax innan han skulle avslöja detta. Självklart blev också han mördad som också Barna Jack som kommit från Australien till USA för att hålla en föreläsning om att det var lätt att hacka en pacemaker på 30 meters håll. Också han begick “självmord” dagen innan föreläsningen. Dick Cheeney har en pacemaker. Självklart så blev även han mördad av CIA.

Krigsreporten från Afghanistan Michael Hastings som också hade avslöjande material och utreddes av FBI där hans bil helt plötsligt skenade och körde in i ett träd och bilen exploderade och materialet förstördes. Självklart så går det att trixa med datorsystemet i en sådan ny bil och det är en lätt match för terrororganisationer som CIA/FBI.

Expressen – Frågetecknen kring krigsreporterns död

Aftonbladet – Datorgeni hittad död

Att avslöja USA:s smutsigheter kan stå en dyrt! Så även i England tydligen. England är dessutom USA:s knähund som också Sverige är numera. Har det begåtts lönnmord av SÄPO? Ja säkert. Två fall som jag är säker på fast jag hittar dom inte nu. Två kvinnliga journalister som kanske hade avslöjande material (?) och deras bil körde ner i vattnet i Hammarbyhamnen, SVT-reportern Cats Falck och hennes väninna Lena Gräns 1983 som det har spekulerats om mycket och även den man som tog livet av sig i tunnelbanan genom att “hoppa” framför tåget. Han hade också informatorn som var ett hot på något sätt. Han kanske blev puttad då han var inblandad i prostitutionshärvan på något sätt under 70-talet. Den härvan gick upp i Riksdag och Regering. Det har spekulerats mycket om detta. Man ska ha klart för sig att personer som ansetts som ett hot mot regeringar har mördats under hela mänsklighetens historia. Underrättelsetjänster från världens alla hörn mördar folk som aldrig kommer fram. dör obehagliga personer försvinner spårlöst.

Gareth Williams, 31, hittades naken i en sportbag i sitt eget badkar
Nu kommer nya uppgifter kring spionens mystiska död.Han ska ha hackat sig till känslig information om USA:s expresident Bill Clinton.

År 2010 hittades den brittiske MI6-spionen Gareth Williams död i sitt badkar. Hans nakna kropp låg i en sportbag som var stängd med hänglås.

Nu kommer nya uppgifter som rör det mystiska dödsfallet som fem år senare fortfarande är en gåta. Gareth Williams ska kort tid innan sin död ha hackat sig till känslig information om före detta president Bill Clinton – utan sina överordnades godkännande, rapporterar brittiska medier.
– Det var en diplomatisk mardröm för Sir John Sawers, den nytillträdde och dåvarande MI6-chefen, säger en underrättelsekälla till The Sun on Sunday.

Londonpolisen avskrev dock fallet som en olyckshändelse för drygt två år sedan och menade att Williams själv tagit sig in i väskan, stängt dragkedjan och sedan inte lyckats ta sig ut. Polisen har också gjort en uppmärksammade bildserie där de rekonstruerar ett sådant förlopp.

Aftonbladet – Spionen hittades död i väska: ”Hackade till sig Clinton-info”

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.