Företagens smygmöten med SD

Detta är ju inget nytt i och för sig. Det var även på tapeten i saudi-affären. Det är vidrigt! I näringslivets toppar och ägare, det är där dom finns, rasisterna, fascisterna, nazisterna och zionisterna. Så det är ganska naturligt att dom också arbetar med Sverigefascisterna. Mänskliga rättigheter är inget som räknas. Deras ledstjärna är Profit. Ingen moral, ingen etik eller något samvete överhuvudtaget.

Jag sträckläste ”SAUDI” och jag anser att författarna levde farligt. Shejker är inget att leka med. Inte heller torpeder av olika slag. Jag har ingen som helst respekt för Wallenbergarna eller andra multinationella företag.

Och dessa riskkapitalister som finns i ”parti och minut” är hänsynslösa. Starka lobbygrupper som t.ex. AIPAC/Bilderberg-Group/Monsanto. Och alla dessa investmentbolag som företagen gömmer sig bakom. Vinster som förs ut ur Sverige.

Ska vi verkligen ha ett fascistiskt/nazistiskt Sverige? där vanligt folk förtrycks, fängslas där demokratin sätts ur spel? För det är det som kommer att hända! Näringslivet ser åt vilken håll vinden blåser och satsar då på ett fascistiskt parti.

När vi köper äpplen från Frukt & Grönt vet dom allra flesta inte att Dole har köpt in sig. Dole är ett värstingföretag som använder GMO och som inte vill att det ska stå på deras varor. Många av oss som såg dokumentärfilmen av Fredrik Gerttin, ”Bananas” om fruktarbetarna som förgiftades av bekämpningsmedel blev förfärade.

Dom som röstar på Sverigedemokraterna kommer inte att få ett skit i gengäld, ingenting. Att folk inte lär sig av historien. Små rädda personer som tror att invandrare ska invadera deras hem är det enda dom tänker på och att SD:s partiprogram är mycket bara ett spel för gallerierna som att pensionärerna ska få det bättre, att skyddade boende för kvinnor skulle få mer pengar, båda förslagen röstades ner med SD:s hjälp.

Näringslivet och dess hantlangare har inget i sikte att se till vanligt folk, tvärtom. H&M:s agerande i Pakistans och dom extremt goda vinsterna. Där dom anställda fick 33 miljoner kronor i bonus, vad fick sömmerskorna och andra i Pakistan? Det ser ju likadant ut överallt med underbetalda arbetare som hos McDonald och liknande zionistiska företag. Blodsdiamanterna likadant. Wallmart är ett megaföretag. När kommer dom till Sverige? När TTIP blir godkänt?

Här är ett antal av dom riskkapitalister som finns i Sverige.

Academia, ADL, AIPAC, ALERIS, Attendo, BAGGIUM, Beatrice, Bilderberggruppen, Björn Savén, Börje Ekholm, Capio, Carema, Chris O´Neil/hedgefonder, Conni Jonsson, DIAVERUM, Dole, Duracell, First Data, Frode Strand Nielsen, FRÖSUNDA, George R. Roberts, GLOBAL HEALTH PARTNER, Henrik Borelius, Henry R. Kravis, HUMANA, Ingvar Kamprad, JB EDUCATION, Johan Schröder, Jonathan M. Nelson, Kraft, KUNSKAPSSKOLAN, Lloyd Perry, Martin Halusa, Mikael Ahlström, Nic Humphries, OLIVIA, Peder Pråhl, Peder Pråhl/Carema, POWER PLANNING SYSTEM, RJR Nabisco, Robert Andreen, Safeway, SKMA, Stewart Kohl, ”Svenska kommittén mot antisemitisms” Willy Silberstein, TXU, William Jackson, Henrik Borelius/Attendo, Wallenberg.

Under hemliga möten har näringslivet lyckats påverka SD:s politik, skriver Dagens Industri, DI. En effekt av lobbyismen är partiets omvändning i frågan om välfärdsvinster – där man nu går på Alliansens linje.
– Det är säkert lättare att påverka oss, säger Oscar Sjöstedt, SD:s ekonomisk-politiske talesman till tidningen.
Decemberöverenskommelsen var ett sätt för riksdagspartierna att förhindra SD:s politiska inflytande.

Men medvinden för Sverigedemokraterna, SD, har gjort att näringslivet tagit en annan riktning – och börjat hårdvakta partiet.

Enligt DI:s kartläggning har framträdande branschorganisationer, bland annat Svenskt näringsliv och Almega, lyckats påverka SD:s politik markant efter en mängd hemliga möten. Bland annat handlar det om frågor om vinster i välfärden, där SD vänt om och går på Alliansens linje, och förslaget om slopad fastighetsskatt på industrilokaler, skriver tidningen.

Svenskt näringslivs kommunikationsdirektör Lars Göran Johansson säger till DI att man behandlar SD på samma sätt som andra man vill påverka.

Frågan om välfärdsvinster sköts upp
Målsättningen med mötena för Almega, tjänsteföretagens branschorganisation, ska ha varit att man ville säkra en riksdagsmajoritet mot Vänsterpartiets hjärtefråga att förbjuda vinster i välfärden.
– Vi har ett uppdrag från våra medlemmar att göra det bästa möjliga. Vi kan inte tänka bort stora partier i riksdagen bara för att de har en del åsikter vi inte gillar”, säger Almegas opinionschef Ulf Lindberg.


Aftonbladet – Företagens smygmöten med SD ger näringslivsvänlig politik

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Kriminalitet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.