SumAll, EasyCash, Crowdfire m.fl.

Det här är något som finns på Twitter. Jag är i stort sett dagligen på Twitter och skriver. Jag ser ofta att twitteranvändare har appar som SumAll, EasyCash och Crowdfire men det finns flera av denna typ.

Sen undrar jag, RT:ar folk för att få en massa poäng av något slag? Jag får en massa SPAM som jag blockerar direkt. Kommer dom från dessa appar som folk använder och som jag följer och som följer mig? Är dessa app-användare egentligen gratis “budbärare” av reklam? Det går att köpa Följare på Twitter. Om det är 24 dollar för 2000 följare.

Vad handlar Twitter egentligen om eller vad håller det på att förvandlas till?

Detta med EasyCash där man kan få betalt, jaha, till vilket konto skickas dom pengarna? Då ska man ge ut sitt kontonummer också och då vet dom dessutom vad man heter och alla dessa pusselbitar blir ju till någonting, en fullständig kartläggning och som används av andra och tredje part och kanske till många fler. Och vad väntas i en framtid? Det som är OK idag är det inte imorgon.

Jag har också undrat över, det är väldigt högt i tak på Twitter. Man kan skriva och skicka bilder av vilken grovhet som helst och då politiskt. Jag tog bort en som jag följde för det blev så grovt att det inte gick att hantera annat än att avfölja.

Dom flesta av oss använder Visa eller Mastercard. OCH vilka äger dom företagen. Jo, medlemmar i AIPAC och medlemmar i Bilderberg-Group.

Det jag funderar över, läser ingen villkoren för dessa appar? Här har vi en bunt appar som tar över ditt twitterkonto fullständigt! Dom skriver visserligen att dom har egna “lösenord” till ens konto och kommer inte åt meddelanden!! Det är SJÄLVKLART att dom gör det!

Dom flesta idag använder dessutom smartphones/surfplattor som följer dig varthän du går, registrerar allt vad du gör i din mobil, vad du skriver på Facebook, Instagram, SnapChat, Twitter, SMS/MMS och e-mejl. Det finns massor av liknande ställen som ägs av ett snokande företag.

Ofta så argumenterar folk, men jag har rent mjöl i påsen! Men det handlar INTE om det. Det handlar om att otäcka människor (NSA/PRISMA) som inte har rent mjöl i påsen äger dig. Människor som kan kontaminera ditt mjöl!

Det är amerikanska appar och när har dom pratat sanning!? Det är klart att dom läser allt som finns på ens twitterkonto. Räcker det inte med att Twitter själva samlar in information och skickar till sitt “moderbolag” som är NSA. Måste man också genom andra appar servera allt på ett silverfat.


Lockar med attraktiva appar som kryper in på skinnet på användaren.


Jag blir orolig över att folk inte läser villkoren. Till och med Aftonbladet Plus vill äga och man måste ge ut precis ALLT, all personlig information, personnummer, så att dom kommer åt din adress och med det kan skicka massor med adresserad reklam, ringa till dig stup i kvarten av företag som samarbetar med Aftonbladet. Det är lika med Expressen Nyckel. Dom har blivit riktiga rovdjur som äter dig utifrån in.

Sen alla andra appar som äger dig som t.ex. Instagram. Om du ska köpa en biljett från SAS så finns det en app för det med och dom ska också ha ens liv placerat på ett silverfat! VARFÖR!!

Varför i helvete ska SAS ha tillgång till min vänlista, ha rättighet att modifiera, skicka meddelanden, ha rättighet till mitt sd-kort!? På sd-kort har många sina bilder t.ex.

SQ – INSTAGRAM tar över ditt liv!

Aftonbladet tar ändå priset för något som användaren dessutom betalar för.
SQ – Villkoren för Aftonbladet Plus

SQ- SAS vill ha dina privata uppgifter

Det går en serie i SVT i 6 delar som handlar om vad vår aningslöshet leder till. Serien finn nu tillgänglig i 3 delar. Det räcker med att du går bredvid en person som är misstänkt för terrorbrott för att du ska undersökas närmare. Det räcker med att du ringer fel eller en “terrorist” ringer fel till dig så är du rökt!

SVT – Nätets nya kriminella avsnitt 1

Del 1 av 6. Förr sågs hackare som tonårsbus, idag har det utvecklats till en komplicerad värld av organiserad brottslighet och terrorism där det blir allt svårare att skydda sig. Programledare Ben Hammersley anser att informationssäkerhet är vår tids största utmaning och i den här serien tar han sig för att lära oss hur vi bäst skyddar oss på nätet. I det här avsnittet tittar Ben närmare på fallet Edward Snowden och vad hans avslöjande innebär för en vanlig privatperson.

SVT – Nätets nya kriminella avsnitt 2

Del 2 av 6. Vi tittar närmare på fenomenet Silk Road, internets hemliga svarta marknad där vad som helst sades vara till salu. Förr sågs hackare som tonårsbus, idag har det utvecklats till en komplicerad värld av organiserad brottslighet och terrorism där det blir allt svårare att skydda sig. Programledare Ben Hammersley anser att informationssäkerhet är vår tids största utmaning och i den här serien tar han sig för att lära oss hur vi bäst skyddar oss på nätet.

SVT – Nätets nya kriminella avsnitt 3

Del 3 av 6. I det här avsnittet tittar programledaren Ben Hammersley närmare på The Pirate Bay och hur tre svenska killar förändrar musik- och filmbranschen för alltid. Förr sågs hackare som busiga tonåringar, i dag har det utvecklats till en komplicerad värld av organiserad brottslighet och terrorism där det blir allt svårare att skydda sig. Ben anser att informationssäkerhet är vår tids största utmaning och i den här serien tar han sig för att lära oss hur vi bäst skyddar oss på nätet.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.