”Sensorer i blodet är framtidens aktivitetsarmband”

Detta är RIKTIGT RIKTIGT otäckt. Google håller på att utveckla ett piller och kommer med största sannolikhet att tvinga i dig det eller helt enkelt lurar i dig det förr eller senare!

Jovisst, sensorer kommer säkert att se vilka sjukdomar du har MEN dessa sensorer kommer helt säkert kunna spåra dig varthän du går och mer effektivt än en smartphone för du har ingen chans och varenda kotte på denna jord kommer att övervakas. En telefon kan man stänga av och lägga hemma.

Man får INTE glömma bort att Google är medlem i AIPAC och Bilderberg-Group sen kan var och en räkna ut hur målet ser ut. Zionisterna på AIPAC-mötena som inte skräder orden om en ny världsordning och att ta över världens livsmedelsförsörjning, köpa upp alla fröfabriker och kontaminera världens åkrar med GMO där Monsanto är djävulens företag nr 1.

Det kontantlösa samhället där du är tvungen att använda kort och vilka är dom största? Jo, Visa, Mastercard och American express och var är dom medlemmar någonstans? Jo i AIPAC och Bilderberg-Group! Är du inte snäll spärras dom såklart.

Varför finns det starka krafter i Sverige att få in Israel i EU? AIPAC finns även i Sverige och Bilderberg-Group också. AIPAC är världens mest aggressiva lobbygrupp som finns och dom har ett oerhört stort inflytande i amerikansk politik. Till syvende å sist så hänger allt ihop och roten finns i USA!

Fy fan vad detta är skrämmande! Det har visats i SVT en dokumentär om AIPAC och vilken makt dom har över folk och fä! Och Gud nåde dig som medlem om du hoppar av! Du blir jagad och trakasserad på samma sätt som scientologerna jagar avhoppare. Det kommer också fram i filmen och mutor och det är inga småsummor. OCH man MÅSTE skilja på ZIONISM och JUDAISM! DET är en jävla skillnad fast zionisterna ser alla som är kritiska till Israel är antisemiter.


Miko Peled “Generalens son”, Jude och israel som ändrade uppfattning när han såg hur Israel slaktade palestinier.

Möss får cancer av GMO!

Och alla ingår dom i AIPAC precis som Google! Den ljusnande framtid är vår!

Jawbone är kanske mest kända för sina aktivitetsarmband, men företagets vd Hosain Rahman tror på en framtid där armbandet spelat ut sin roll till förmån för sensorer som placeras inuti oss. Det var i samband med konferensen Code/Mobile i Half Moon Bay som Rahman påpekade att invärtes teknik har avsevärt större potential än dagens enheter och att en av metoderna i framtiden kan bli ätbara sensorer. Forskning och utveckling har redan kommit en bit på väg och redan förra året aviserade Google att man jobbade på ett piller som kan upptäcka sjukdomar.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.