Artikeln om Elliot Turvall i Israel skriven av Elias Giertz!

Vi kan ju börja med detta. Denna lilla kille har troligtvis blivit överkörd kanske medvetet för det är inte ovanligt att palestinier blir överkörda.

Nice! Vad blir det av det? Ingenting. MEN det är så jävla synd om dom stackarna i Israel som nu attackeras av “terroristerna”, “råttorna”, “världens avskum” m.m. palestinierna. Zionister är avhumaniserade och hjärntvättade.

Vad har hänt den senaste veckan eller två?

INGEN nämner att Israel sköt ihjäl en höggravid palestinsk kvinna och hennes lilla dotter.
INGEN skriver om en annan palestinsk kvinna som brutalt sköts ihjäl och blev dragen med fötterna genom gatan tills ambulansen kom!
INGEN skriver om den palestinske tonårspojke som sköts ihjäl och förnedrades genom att lägga fläsk på hans ansikte.
INGEN nämner en annan palestinsk pojke som jagades genom gatan och kallades för det värsta man kan tänka sig innan han sköts ihjäl med många skott.

Vad hade dessa människor gjort för hemska saker? Kvinnorna kanske hade sagt något ”dumt” som rättfärdigade att bli avrättad på öppen gata. Vad gjorde tonårskillarna för hemskt, kastade sten? Jo, säkert och det rättfärdigade att bli avrättad på öppen gata?

2014 såg det ut såhär:
På 51 dagar dödades 2 168 palestinier i Gaza, där 521 var barn och 297 var kvinnor. Av dödsfallen var 76,8 procent civila. På den israeliska sidan dödades 71 personer, varav 5 var civila. Från norr till söder bombades Gaza sönder och samman. Och det var ju sjysst att Israel varnade innan precis som om det skulle hjälpa.

Israel attackerade direkt när dom tre judiska amerikanska killarna försvann. Innan dom ens hade hittats. Självklart var det ett verk av Israel själva. Sen brändes en 16-åring levande och en släkting misshandlades som hämnd och många palestinier fängslades och en kriminell fick dom tag på som “erkände”. Jo, jag tackar jag. Israels tortyrmetoder är välkända.

Det enda jag har läst är att israeler klär ut sig till stenkastare för att sedan visa sitt rätta jag och misshandla en tonårspojke brutalt, lever han? Ingen vet. Det verkar gångbart.

Att ”söndra och härska” är Israels melodi för att få en anledning att förinta Gaza och nu när Israel vill ta över hela Västbanken.

Om folk ändå kunde fatta att det bedrivs ett folkmord av Israel!!

IDF kastar också sten.

Hur traumatiserad blir inte denna lilla kille!? Hur F@N!! kan man göra så mot ett barn.

Denna vidriga, äckliga zionistkvinna!

Odlingar förstörs och Israel drar upp tiotusentals olivträd, frukt ruttnar i Check-points i väntan på papper.

Mordbranden för ett tag sedan då en hel familj brändes inne!? Räderna på nätterna mot palestinier på Västbanken varje natt!? Mark som tas från palestinier med falska papper och deras hus rivs och bosättarna bygger sina egna hus!? Beduinerna som körs ut i öknen för deras mark vill bosättarna åt och så får beduinerna undermåliga hus!?

Kollektiv bestraffning!? Apartheid! Rasism! Israel ser afrikaner som utsugare och infiltratörer! Israel har mycket på sitt samvete och jag hoppas att det kommer Payback en dag. Israel och USA har stor skuld i hur det ser ut i Mellanöstern idag. Skolbarnen får lära sig att det är palestinierna som är inkräktarna och Palestina finns inte i israeliska skolböcker.

Israel och jude och här kan den okunnige lära sig något. Hans bok “Generalens son” är väldigt bra.

Vad har palestinier att sätta mot IDF-soldater med full kravallutrustning hjälmar, visir och automatvapen!? Ingen sten känns knappt med den utrustningen.

SQ – En helt vanlig arbetsdag i Israel

Palestinier behandlas som kreatur i Check-Points där dom går i fållor.

Palestina har inget försvar, ingen flotta, inget flygvapen, inget infanteri dom har ingenting med tanke på vad Israel har som får flera miljarder i stöd från USA/AIPAC varje år och det modernaste man kan tänka sig.

Jag tycker att zionister är brutala och ondskefulla! Dom drar sig inte för en sekund att mörda barn, kidnappa barn på väg från eller till skolan och ta dom i förvar och ge dom stryk. Zionister fängslar palestinier i parti och minut för dom ”tror” att dom är terrorister eller Hamas anhängare.

Zionister är helvetet på jorden. Det finns inget gott ”what so ever”! Sen är dom så jävla korkade att dom tror på vad som står i en sagobok kallad Gamla testamentet skriven för flera tusen år sedan. Skrivet av fylltrattar med delirium och senila gubbar med vanföreställningar! Detta är helt sjukt!!

Jag är så Anti-Israel och Anti-zionist som det bara går att vara. MEN jag är INTE Anti-semit för det är en jävla skillnad fast zionisterna vill att det är samma sak men det är det inte!

En sådan här artikel är ju inte förvånande av en högerblaska som Expressen vilken ägs av Bonnier.

Zionism är extremt högervriden politik där guden är Mammon, Judaism är religion. Folk måste skilja på detta även om religioner också kan vara extrema. Zionism är som fascism, makt, pengar och förtryck av människor där målet är att ta över världen och där gör AIPAC sitt bästa men även ADL/JDL med flera andra extrema zionistiska organisationer.

Vi måste förstå att Israel VILL ha en förevändning att attackera med hela sin arsenal av vapen. Kanske det är en ny vapenmässa snart och det behövs testas i skarpt läge i Gaza som vi har sett i dokumentären ”Vapenlabbet – Gjutet bly” som har visats i SVT men har också uppmärksammats över världen gjord av en grävande journalist Yotam Feldman genom projektet, http://www.gumfilms.com/projects/lab


New Film Exposes the Israeli Weapon and Security Industry
Idag kan man bara se dokumentären via skolor, folkhögskolor, studieförbund, högskolor och universitet.

Vapenlabbet
Produktionsår: 2013
Längd: 57:37
Israels vapenexport är en av de största i världen och efter 11 september-attackerna i USA 2001 har vapenindustrin gjort större affärer än någonsin tidigare. I Israels vapenlaboratorier utvecklas ständigt alltmer avancerade vapen som testas på verklighetsbaserade scenografier i form av palestinska byar och även i skarpa lägen. Vapnen som tas fram lämpar sig inte enbart för militära strider. Brasilien är en av Israels största kunder och där har polisen med hjälp av israeliska vapen tagit kontroll över en stor del av droghandeln i slumområdena. En dokumentär om hur den israeliska militära ockupationen av Gaza och Västbanken har gått från att vara en börda till att bli en säljbar och mycket lönsam nationell tillgång.

Elliot Turvall från Sverige är journalist och verksam i Jerusalem. Han är skakad efter den senaste tidens våldsdåd.
– Jag vill inte att terroristerna ska bestämma över mitt liv, säger han.

Även svensken Joel Janovsky uttrycker en oro över att vara i landet.
Elliot Turvall befinner sig i säkerhet på sitt kontor i Jerusalem – men utanför hör han sirener från polisbilar och ambulanser.
– Stora delar av staden är avspärrad och stängd, säger han.

Den senaste tidens våldsupptrappning har varit intensiv och delvis svår att hänga med i, trots att han bott och verkat i Israel i elva år.
– Tidigare gick det på något sätt att följa med i allt, men de senaste veckorna har det varit attack efter attack efter attack. Det är svårt att hänga med kring allt, faktiskt, säger han.

Är du orolig?
– Det är väldigt obehaglig stämning. Man ser att alla tittar sig över axeln en extra gång utomhus.

“Omöjligt att stoppa”
Joel Janovsky är bosatt i Israel sedan ett par år tillbaka. Även han är starkt berörd av den senaste tidens upptrappning i våld.
– Det är obehagligt så klart. Fram tills i dag har det inte varit någon jätteskillnad i hur man lever sitt liv riktigt…

Expressen – Svenske Elliot Turvall är på plats i Jerusalem

Det här inlägget postades i Allmänt, Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.