Last week, WikiLeaks released the final text of the TPP

När vi gick med i EU sa vi farväl till vår demokrati. Jag fick rätt! Så mycket mothugg jag fick och kallades för allt möjligt. Nu kan ni ja-sägare sitta där med skägget i brevlådan för EU och USA skiter fullständigt i er men är glada att ni ändå röstade JA för det tjänar Bryssel på och TTIP!! TTIP är i stort godkänt för EU kommer att godkänna detta monster.

Detta då! “Göra det olagligt att låsa upp, ändra eller allmänt mixtra med en enhet som du äger.” Varför då? Vadå för enheter? Datorer? Övervaknings-TV? Detta är ju helt absurt!

Inga pengar kommer rullandes ner i fickorna på vanligt folk, NENE. Vi kommer att bli bakbundna. Vi får inte påvisa brister någonstans då visselblåsare kommer att kriminaliseras!!! Alla domäner ska ha en ägare, ingen får vara anonym. Vad säger det. Det kommer att bli tyst i etern. Ingen vågar protestera mot någonting. Det blir som i Kina.

Storföretag som Chevron som förgiftar miljö och dödar folk och fä ligger i startgroparna. Samma skit är det med DOLE. som också är dödens företag som är delägare i AB Banan-Kompaniet, Dole Fresh Cuts, Saba Blommor AB samt Saba Frukt & Grönt AB . För att inte tala om Monsanto! Dom vill förgifta oss med GMO och RundUp. Monsanto som tillverkar bl.a. Napalm. Där kan vi snacka om DÖDEN med stora bokstäver.

Går TTIP genom så kommer liemannen i någon form.

SQ – DOLE
SQ – Chevron – Amazonas – Ecuador

Det troligaste blir också att kriminalisera kritik mot fasciststaten Israel. I stort sett hela näringslivet i USA, EU och Sverige styrs av zionister som AIPAC/Bilderberg-Group. Vi som såg detta komma för flera år sedan fick epitetet “Foliehattar”. Jo, jag tackar jag.

Jag har intrångsförsök i stort sett varje dag och det är inte bara spammare eller bus, idag från en “Virtual Private Server”.

Jag får väl skaffa en domän i Ryssland när den dagen kommer. För dom lär väl inte gå med på TTIP heller. Det kommer säkert att finnas utvägar.

Jag har skrivit många gånger om TTIP men jag tycker att det är väldigt tyst från politikerna. Politikerna blir så lurade för dom klarar inte av att tyda det finstilta. USA med sina slipade psykopater till advokater som erbjuder “An offer you can’t refuse!” Nekar du blir det andra bullar!

Jag tycker att det är synd om dom som är unga idag och som föds in i detta. Nyfödda kommer att bli chippade inom en snar framtid. Jag är glad att jag inte är ung idag utan jag har faktiskt vuxit upp “i den bästa av världar” fram till 1980-talet. Det fanns jobb, lätt att få en lägenhet. Kvinnor kunde vistas på stan nattetid utan att vara rädda.

Det fanns inget internet, inget näthat, inga stalkers som idag. Inga pedofilnätverk, inga stulna identiteter, inga länsade konton, gamla rånades aldrig, det fanns moral och etik, aldrig att slå den som ligger ner m.m. m.m.

Vi fick skriva brev med snigelposten, vi fick gå till en telefonkiosk på stan om det var något. Vi var tvungna att passa tider. Jag saknar den tiden för nu är alla förslavade och beroende av sina smartphones och appar. Folk bryr sig inte om vad som händer i omvärlden. Vi kommer att tappa skriftspråket. Vi lever redan nu i ingressens tid i våra mobiler Inte alla förstås men dom allra flesta.

WikiLeaks – TPP Treaty: Intellectual Property Rights Chapter – 5 October 2015

TPP’s intellectual property rights chapter and it is absolutely terrifying.

These are just a few of its most dangerous pieces:

Compel ISPs to take down websites without any sort of court order, just like SOPA. (Appendix Section I)

Extend the US’s copyright regime to require copyrights stand for life plus 70 years, preventing anyone from using works that belong in the public domain. (Article QQ.G.6)

Criminalize whistleblowing by extending trade secrets laws without any mandatory exemptions for whistleblowers or investigative journalists. (QQ.H.8)

End anonymity online by forcing every domain name to be associated with a real name and address. (Article QQ.C.12)

Make it illegal to unlock, modify, or generally tinker with a device you own. (Article QQ.G.10)

ttippen – Kritisk granskning av TTIP, handelsavtalet mellan EU och USA

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.