Israels ambassadör Isaac Bachman kan dra åt helvete!!

Islamofoben Isaac Bachman skyller på Sverige i Aftonbladet idag att det går som det går i Israel!! Vad fan är det han säger!? Dom enda som har ett ansvar här är Israel och USA och AIPAC!! INGA ANDRA!! Sen den gamla vanliga visan att det är Hamas fel och Sveriges fel i och med att Sverige godkände Palestina som stat!!

Hamas fanns inte 1948 när Palestina ockuperades av Israel!! För F@n fatta det!! Jag tycker att denna ambassadör är riktigt vidrig! Han hatar muslimer och palestinier i synnerhet. Hans Facebook som togs ner då hans islamofobi inte visste några gränser. Men inga repressalier från Israel. Hans Twitter är så islamofobisk man kan tänka sig. Och en sådan har vi i Sverige. Jag tycker att han dessutom är korkad. Han verkar ha dom största skygglappar världen har skådat.


Är detta OK! Isaac Bachman? Är detta rättvist? Vad är målet?

EU har tagit bort terrorstämpeln från Hamas och Hamas är demokratiskt valda!

Hamas bildades 1987 av Sheikh Ahmed Yassin!!

Det finns bara ett sätt att få fred och det är att gå tillbaka till 1967 och godkänna Palestina som stat! Men det finns inte på kartan för vi vet att Palestina och då främst Gaza har blivit Israels “lekplats” och är bra business för vapenindustrin!

Varför finns Hamas? Varför finns Al-Qaida? Varför finns IS? Varför finns Hizbollah? Det är frågor som denne ambassadör kan ställa sig. Dom enda som skapar sina egna fiender här är USA och Israel. Israel som alltid är det största offret, som vanligt! Israel/USA är roten till det som händer i Mellanöstern och så detta med orsak och verkan som inte finns hos Israel eller USA.

Så jag tycker att denne ambassadör bara ska hålla käften!! Länken nedanför av det han skrev på sin Facebook! En jädrans hyvens kille detta. Om det fanns någon form av anständighet skulle han sparkas ut ur Sverige med huvudet före! Jag tycker att han är en skam för Sverige!

Självklart gör dom det! Det har dom alltid gjort! Precis som sin storebror USA!!
Israeli Media Fabricating Palestinian Attacks Of Jews, Lying To Public

Här ett av dom dom inlägg jag har skrivit och här finns printscreen från hans Facebooksida!! Jag kräks på honom! Vidrigt är bara förnamnet!! Vi ska veta att AIPAC:s representanter finns i Sverige och lobbar frenetiskt! Några ur skocken, Annelie Enochson, Ulf Öfverberg, Lisa Abramowicz och Willy Siberstein. Annelie Enochson som satt i högerregeringen gjorde inget annat än skrev motioner om att Israel skulle bli medlem i EU!

SQ – Vem ska Israel kräva skadestånd av?

Detta äcklar mig! En jävla fräckhet! Sverige är INTE en del av Israel. Vi har ingen gemensam flagga!! Är detta lagligt!!??

Herregud alltså! Röker “Nargila” här med sin dotter.

Printscreen från hans Twitter.

Sveriges ansvar är tungt för det våld som på nytt trappas upp mellan Israel och Palestina.

Det anser israeliske ambassadören Isaac Bachman.
– Hamas anfaller oss tills det blir öppet krig. Två månader senare erkänner Sverige staten Palestina. Signalen man sänder ut då är att våld fungerar, säger han till Aftonbladet.

(SQ – Israel provocerar hela tiden och kränker Palestina och bedriver “härska och söndra”-taktiken som vi har fått se via klipp där IDF-soldater klär ut sig som stenkastande palestinier och sen misshandlar folk. Är det OK? Det är inget nytt i och för sig. Förnedrar, misshandlar och hotar palestinier i Check-Points! Är det OK? Kollektiv bestraffning! Är det OK? Anlägger en hög mur en bit in på palestinsk mark! Är det OK? Konfiskerar mark och river hus! Är det OK? Israel VILL ha krig!)

”Bär ni vapen?”
Det är den första frågan från säkerhetsvakten som tar emot på Israels ambassad på Östermalm i Stockholm. Därefter följer en säkerhetskontroll värdig vilken internationell flygplats som helst innan vi slutligen får komma in i ambassadbyggnaden.

Isaac Bachman tar emot oss på sitt tjänsterum och vi hinner inte långt in i samtalet innan han artigt men tydligt klargör vad han anser om svenska medier i allmänhet – och Aftonbladet i synnerhet.

– Ni har skapat en väldigt pro-palestinsk diskussionsmiljö. Gud förbjude att ni skulle skriva någonting positivt om Israels politik.

Alla journalister som någonsin skrivit om konflikten mellan Israel och Palestina vet att liknande argument kommer från den andra sidan – bara när israeler skadas vaknar journalisterna.

Vi avbryter den diskussionen innan den tar fart och Isaac Bachman riktar istället in sin kritik på den svenska regeringen. Något han ska komma att göra gång på gång under den här intervjun.

Aftonbladet – ”Sverige måste fördöma terrorn”

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.