Sverigedemokrater är som ohyra!

Detta att Sverigefascisterna lägger ut var asylboenden finns även sådana som ska bli asylboenden är en skam. Dom är som ohyra och svåra att utrota. Det är så cyniskt för det peppar drägg att tutta på boenden och dom triggar varandra på nätet på hatsajter som Avpixlat och Flashback. Det är ondska!

Jag tror att det måste bli tvunget att sekretessbelägga asylboende och vilka som får byggnadslov och är godkända. Kanske att militären kan gå brandvakt på dom som finns.

När det finns personer som sympatiserar med slikt folk måste samhället skydda dom som är utsatta, personer som flytt krig och sett bomber falla, sett sina anhöriga dödas och flytt över ett Medelhavet eller gått mil efter mil genom EU med stora umbäranden. Det är en skam för Sverige som är en demokrati där solidaritet och empati står högt upp på listan.

Jag skäms över att det finns sådant drägg i Sverige och att det finns så många lågt stående personer som triggas genom hatsajter och ger sig ut i natten och sätter eld på asylboende och tilltänkta sådana.

Jag har inte läst någonstans hos detta drägg något om att asylbränderna är ett hot mot demokratin och ytterligare ett hot mot flyktingarna och tar avstånd från detta. Det kostar samhället mycket pengar och det är vi som får betala och det drar stora polisresurser som hade kunnat användas bättre än detta.

Aldrig att detta är ett busstreck!

I Expressen i morse. Detta är det fegaste fegast! Färgen blir allt brunare och brunare! Fascister in i märgen och dom är små ynkedomar som tar till våld i och med att deras svans sätter eld på asylboenden! Dom härjar runt som grobianer i natten!

Och detta från Jimmie, hans kommentar på Twitter är ynkligt från hatbrottet i Trollhättan! Lika cyniskt det med. Han såg väl detta som nöd och tvunget.

Detta är en skam för Sverige och hur ser andra länder på oss? Det nya 1930-talet?

Brand vid planerat boende för flyktingar
Politiker: “Följer noga” Kikeboskolan håller just nu på att genomgå en renovering. Om en dryg månad är tanken att 20-tal ensamkommande flyktingbarn ska kunna flytta in i huset.

Ett gäng pojkar uppgav att de hade sett två yngre personer springa från platsen med en dunk. När räddningsmanskapet kom fram hittade de flera utrivna bibelsidor som något försökt tända på, men bränderna hade självslocknat.

Enligt Barometern var både kommunalrådet Peter Wretlund (S) och Andreas Erlandsson (S), ordförande i socialnämnden, på plats vid skolan under kvällen.
– Vi följer nu noga vad som händer i vår omvärld och med tanke på vad som hänt vid andra flyktingboenden ville vi se detta med egna ögon, säger Peter Wretlund till tidningen.

Expressen – Brand vid planerat boende för flyktingar

Det här inlägget postades i Blåsippor-Rasister, Boende, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.