IDF är mördarmaskiner!!

Det här tycker förstås Isaac Bachman är helt i sin ordning för EGENTLIGEN så är det palestinierna som provocerar med sin blotta närvaro. Dom är ju råttor som ska elimineras! Likaså palestinska mödrar som föder ormar! Det är ju kontentan av hans resonemang i media och på hans Twitter och Facebook. Ministrar i Knesset tycker detta om palestinierna och dom skräder inte orden på nätet. Och detta är GUD:s utvalda folk! Jo, jag tackar jag.

Helt oprovocerat ger sig ett gäng IDF-soldater på en kille som tar in varor till lagret. Killen gör absolut ingenting! Sen misshandlar dom honom brutalt med sparkar och slag och även med automatvapnet. Sen drar dom ut honom på gatan. Under tiden står en IDF-soldat på pass utanför lagret.

Allt fångas upp av en övervakningskamera inne i lagret. Denna video måste man vara inloggad på YouTube men den går att se på sajten.

Middle Eat Monitor – Five Videos Israel Doesn’t Want You To See

On October 6, Ansar ‘Asi was brutally beaten and taken away by Israeli occupation forces as he worked at a cleaning products company in al-Bireh, near Ramallah in the West Bank. The video, captured by the company’s security camera, shows a number of Israeli soldiers beating ‘Asi, kicking him while he is on the floor, and assaulting him with their rifles. The Palestinian worker required medical attention, and was detained for five days.This video shows Jewish settlers throwing stones at Palestinian homes in Hebron, as Israeli occupation forces look on. Far from an unusual occurrence, settler violence against Palestinians often takes place under the protection of Israeli soldiers. The clip is even more striking, given that Israeli forces shoot – sometimes fatally – Palestinian protesters who throw stones.


This video, recorded by a grocery store security camera, shows Israeli occupation forces brutally arresting a Palestinian child in East Jerusalem. They also kick the shop’s employee to the floor.


On October 7, undercover Israeli agents seized an unarmed Palestinian demonstrator, beat him, and shot him in the leg at point blank range. Uniformed Israeli occupation forces joined in the assault, kicking the young man as he is dragged on the ground. According to the AFP journalist present, the undercover agents also fired “live bullets into a crowd of protesters.”


During confrontations between Palestinian youth and Israeli occupation forces near Hebron on October 14, soldiers seized an unarmed teenager as he fled, before dragging him to the ground and beating and kicking him. As he is being assaulted, other soldiers open fire on the protesters.

Här ger sig ett gäng bosättare på en palestinsk kvinna på gatan!
Klicka på bilden!

Och detta stöder USA och pumpar in pengar och vapen i miljardbelopp i dollar varje år till Israel!!

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.