Isaac Bachman kräver att filmen ”Ship to Gaza” ska stoppas!

Det får väl ändå finnas gränser för galenskapen!

Här tror en islamofob av värsta sorten som kallar alla som är emot Israel för antisemiter!! Och att ”Ship mot Gaza” är propaganda, nidbilder och hat emot Israel.

Vi är många som hatar Israel och dess ockupation och folkmord på palestinier som pågått sen 1948. Slakten på palestinier pågår dagligen på Västbanken och i Gaza. Och att denna ockupation kan fortsätta med USA:s hjälp.

Här har vi i Sverige en ambassadör från Israel som är av värsta sorten! Jag har skrivit om detta tidigare och jag tycker att han borde gå och undersöka sig för det är inte riktigt friskt.


Sen har vi den andre av ”Guds utsände” Zvi Mazel också Israels ambassadör i Sverige som vandaliserade ett konstverk gjort av Dror Feiler och hans fru utanför Historiska museet 2004, “Snövit och sanningens vansinne”.

Zvi Mazel är aktiv inom den israeliska organisationen JCPA (Jerusalem Centre for public Affairs) med nära kopplingar till israelisk bosättarrörelse.

Jag tycket att zionister är rentav galna!! Vilka jäkla friheter dom tar sig! Vad hade hänt om Sveriges ambassadör i Israel hade gjort något liknande? Vågar inte ens tänka tanken i ett Israel där IDF styr och om du bara andas Anti Israel så åker du in i fängelse och risken är överhängande att bli torterad. Det är idag förbjudet att säga anti-israel för då kan du få tio års fängelse. ”Nettan” har varit i Kanada för att försöka få det förbjudet att offentligt säga att man är emot Israel.

Israel är ett träsk! Där råder ingen som helst demokrati. Tillför du inget ska du inte heller inte ha något. Där skjuts folk om dom bara öppnar munnen och IDF planterar knivar bredvid den avrättade och sen skyller dom på knivattack.

IDF som är vältränade och den bäst utrustade soldaten kan inte avvärja en knivattack!!?? Det är ju urlöjligt för självklart kan dom det! IDF står för feghet, svaghet och ynkedom!

Israel är en militärdiktatur idag. Där råder apartheid, rasism och palestinier mördas i parti och minut. Men om det har jag skrivit spaltmeter om i Kategorin “Israel-Palestina”.

Israels ambassadör vill censurera vad svenska elever får se.
I ett brev till två ministrar och ett kommunalråd kräver han att den svenska dokumentärfilmen om Ship to Gaza ska stoppas.

I ett skarpt brev till utrikesminister Margot Wallström, utbildningsminister Gustav Fridolin, skolverkets generaldirektör Anna Ekström och kommunstyrelsens ordförande i Göteborg Annelie Hulthén rasar Isaac Bachman mot den svenska filmen ”Även de döda har ett namn”.
Filmen är en dokumentär om den judiska barnläkaren Henry Ascher vars familj till stora delar dog under Förintelsen.

”Bortom gränsen för anständighet”
Ändå anklagar Isaac Bachman filmen för att vara grovt antisemitisk och kräver att den inte visas som skolbio, som planerats i Göteborg.

”Att introducera den här filmen – som presenterar karikatyrer av Israel och judar i en extremt falsk, enkelspårig och illasinnad tolkning av mellanöstern-konflikten – som en obligatorisk del av skolundervisningen, är bortom gränsen för vad som är anständigt och acceptabelt”, skriver ambassadören.

Detta är ju så korkat att klockorna stannar!! Vem fan tror han att han är? Gud? Komma här ock kräva att en film ska stoppas då Isaac Bachman tycker att den är både anti-antisemitisk och ”antiislamofobisk” Öhhhhh! Det är helt sjukt!!

Det här visar vad som håller på att hända. AIPAC och andra zionistiska organisationer dammsuger allt som eventuellt kan tolkas som anti-antisemitiskt. Vi har sett det flera gånger hur dom försöker att stoppa vår rätt att få uttrycka oss. Dom anklagade företaget “Zara” för en randig t-shirt med en gul sheriffstjärna på för anti-semitisk. Dom menade på att det var davidsstjärnan som användes i koncentrationslägren och förintelsen kränktes vilket är en ren och skär lugn! Det användes INGA davidsstjärnor i lägren utan trianglar i olika färger beroende på status! Dom försöker med allt och för den som som inte känner till sådana detaljer böjer sig för AIPAC för vad vet man vad dom kan hitta på, världens mest aggressiva lobbygrupp där dom flesta multiinternationella företag finns som medlemmar.

Aftonbladet – Israels ambassadör vill stoppa svensk skolfilm

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.