Zionistens lycka!

Det går inte att ta miste på zionistens lycka när ännu en “råtta” har eliminerats. Hans leende när han tar fotot på den döde pojken som har fått ett skott i huvudet.

Dom riktigt hårdföra zionisterna kallar palestinier för råttor, ohyra och palestinska mödrar som föder ormar ska utrotas m.m. Och detta säger rabbiner och ministrar i Knesset. Och vi som följer med vad som händer i Gaza och på Västbanken har förfärats över zionisternas brutalitet.

Jag har undrat över varifrån dessa uttryck kommer ifrån och idag hittade jag “Sions Protokoll” i en gammal mapp. Jag har bara skummat igenom det men hittade rätt snabbt att det kommer därifrån.

Jag har skrivit många gånger om den “Nya världsordningen” som AIPAC har sagt ska komma. AIPAC som ska ta över världen genom att köpa upp och infiltrera på olika sätt och vad kommer allt detta ifrån? Jo, Sions Protokoll, inget snack om saken.

Vi goijer, fårskallar, boskap, kreatur som är i stort sett helt dumma i huvudet som det går att lura hur lätt som helst. Dom flesta av oss går omkring som lallande idioter med näsorna i smartphones med alla dessa appar och sociala medier som jag också har skrivit om hur många gånger som helst.

Nu när TTIP/ISDS och med alla andra avtal som går igenom USA. Bryssel ger EU till USA och vi blir i deras våld på olika sätt. Hittade detta också i protokollet:

Folkmassan är blind. För att utföra ändamålsenliga handlingar bör man ta i betraktande massornas låghet, ombytlighet, deras oförmögenhet att hålla ord och att förstå och högakta sitt eget livs villkor, sitt eget välstånd. Man bör ha klart för sig, att massornas makt är blind, oförnuftig, oresonlig, lystrande till höger och vänster. En blind kan icke leda blinda utan att föra dem till avgrundens rand. Alltså, massornas individer, uppkomlingar av folket, om ock genialiskt kloka, men utan insikter i politiken, är inte förmögna att uppträda som massornas ledare, utan att bringa hela nationen på fall.

SQ: Jo, varför finns internet? Varför går alla med näsan i alla appar där all information av oss går direkt ner i NSA:s stora tratt. “Bröd och skådespel till folket!” Då kan zionisterna sköta sitt utan att behöva bli störda i tid och otid.

Ekonomiska krig är grunden till det judiska herraväldet. För oss är det nödvändigt, att krigen om möjligt inte resulterar i territoriella vinningar. Detta överför kriget på ekonomisk grund, genom vilket nationerna i vår hjälp ser styrkan av vårt herravälde, och under sådana förhållanden görs båda de krigförande parterna beroende av vår internationella agentur som äger miljoner ögon, vilka inte fördunklas av några som helst hänsyn. Då kommer våra internationella rättigheter att utplåna de nationella i den egentliga betydelsen av rätt.

Den symboliska ormen och dennas betydelse. Idag kan jag meddela er att vi står bara några steg från målet. Det återstår bara en liten vägsträcka och hela vår tillryggalagda väg är färdig att sluta den Symboliska Ormens cirkel. Då denna krets sluts kommer alla europeiska riken att omslutas av den som i ett skruvstäd.

Gojernas degeneration. Vår makt ligger i kronisk hunger och svaghet hos arbetaren eftersom han genom allt detta binds vid vår vilja då han själv varken har kraft eller energi att motsätta sig den.

SQ:Exakt! Det är det som pågår i Gaza. Gazaborna får mat så att dom lever på svältgränser och på så sätt hålls dom i schack!

Hungerns och kapitalets rätt. Hungern befäster kapitalets rättigheter över arbetaren säkrare än den rätt som den lagliga, regerande makten har givit aristokratin. Genom hungern och därav uppkommande avundsjuka och hat leder vi folkmassorna och med hjälp av deras händer undanröjer vi dem som hindrar oss på vår väg.

SQ: Söndra och härska är ett bra sätt att så split så att grupper ställs mot varandra.

Överregeringen. Genom allt detta uttröttar vi gojerna så, att vi tvingar dem att erbjuda oss den internationella makten, vilken utan att riva ned kan omfatta alla statsmakter i världen och bilda en Överregering. I stället för de nuvarande regenterna kommer vi att skapa en skräckbild, som kommer att nämnas Överregerings-administration. Dess armar kommer som gripklor att sträckas åt alla håll, med en så kolossal organisation, att den inte kan undgå att kuva alla folk.

SQ: Jovisst, AIPAC är världens mest aggressiva lobbygrupp som hela tiden nöter på politiker. I AIPAC finns alla dom multinationella företagen och dom finns även i den mer eller mindre hemliga Bilderberg-Group där världens mäktigaste företagsägare och politiker finns. Och dom är zionister eller pro-israeler. Dom mäktigaste zionistiska familjerna finns med som äger banker och media. I Sverige äger israelvänliga 70 % av svensk media.

Den israelitiske konungen – världens patriark. Då Israels konung sätter kronan på sitt heliga huvud, den krona som det kuvade Europa räckt honom, då blir han även världens patriark. De av honom hemburna offren ska, tack vare deras ändamålsenlighet, aldrig uppnå det antal som i århundraden offrats av storhetsvansinnet – av gojim-regeringarnas rivalitet.

SQ: Jo, det är det som håller på att ske. EU ger upp och ger EU mot fagra löften och stora summor pengar till AIPAC/Bilderberg-Group.

Och vi MÅSTE hålla isär Semitism och Zionism!! Det är två helt skilda saker. Jag ska gå igenom denna “Sions Vises Protokoll”. Folk har fängslats för att använda detta protokoll men vi ser nu vart det balkar hän och vad som händer i världen där USA har en framträdande roll och genom Israel som var påtryckaren till invasionen i Irak och att Israel vill så gärna ha krig med Iran. Och med tanke på alla dom invasioner som USA har stått för sen 1949 är helt sanslöst. Så nog stämmer detta “Sions Vises Protokoll”. I stort sett varje stycke går att applicera på vad som händer och vad Zionisterna vill men tanken var nog inte att det skulle spridas bland “Goijer” och annat löst folk.

Det är som med Scientologernas “hemliga” bibel där guden är Xemu och zionisterna har Mammon som sin Gud.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.