SVT Debatt ikväll: “Även de döda har ett namn”

Ulf Öfverberg som är värsta zionisten var i SVT Debatt ikväll och anklagade filmen “Även de döda har ett namn” för vänsterpropaganda och antisemitism!!?? Dror Feiler var också med. Filmen borde förbjudas i skolorna menade han och en kristdemokrat.

Dom svenska zionisterna vill alltså inskränka vår rätt att få visa vad Israel står för och vad huvudperson i filmen och hans familj har upplevt under förintelsen!! Helt outstanding!! Även Israel tycker detta genom islamofoben, ambassadören Isaac Bachman! Israel ska bara hålla käften och inte lägga sig i på det sätt som dom gör. Dom ska fan-i-mig inte komma här och diktera villkoren för vad vi ska visa eller inte. Än så länge lever inte under AIPAC:s styre som i USA!!

Så många ord utan sammanhang var bara en massa rappakalja! Även Kristdemokraten som var med höll med, inte oväntat. Zionister står för ockupation, folkmord och andra övergrepp som att hålla runt 1,8 miljoner palestinier i ett flyktingläger i Gaza där dom utsätts för kollektiv bestraffning och svält! Israel vägrar även införsel av andra varor som t.ex. byggnadsmateriel så därför ser stora delar av Gaza fortfarande ut som en ruin. Israel äter sig även in som en mördarbakterie på Västbanken genom terror och tar över bit för bit!

Ulf Öfverberg ska INTE vara talesman för det judiska folket utan han ska säga att han representerar zionisterna, inga andra!! Folk måste ha isär detta att vara jude och att vara zionist. I Israel bor det israeler där dom allra flesta är zionister punkt slut!! Och dom vill utplåna det palestinska folket då deras mål är att ta över hela Palestina för att sedan ta över Libanon. Israel är rasistiskt och använder sig av apartheid och ses inte som en demokrati!

Precis så är det som bilden visar!!

SVT Debatt: Om filmen ”Även de döda har ett namn”

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.