EU-märkning upprör Israel

Det är inte mer än rätt! Ockuperade områden är INTE en del av Israel även om Israel vill ge sken av det. Det är ju självklart att det ska stå ursprung. Människor har rätt att veta vilka som är producenter. Jag tycker inte att man ska köpa varor överhuvudtaget från Israel för Israel är en ockupationsmakt och det gäller många varor som har Israel som ursprung och som ingår i AIPAC-gruppen.

Vilka är det som arbetar på dessa olika fält om det nu är lök eller annat som frukt? Palestinier ses som mindre värda och vissa zionister kallar dom för råttor.

Och som vanligt gapar israelerna att detta är en bojkott och det kan skada fredsprocessen med palestinierna!! Vilken fredsprocess? Det finns ingen för Israel är inte intresserad av det, har aldrig varit det och kommer aldrig att bli det! Det är skrattretande att Israel och zionisterna hela tiden rabblar detta som ett slags mantra.

Israeler är bra på att hota och kollektivt straffa palestinier så vi får se vad zionisterna hittar på nu? Fler framprovocerade attacker? Fler mördade kvinnor och barn?

Och ALLTID handlar det om antisemitism!! Jävla idioter!! I Israel bor det israeler och zionister främst och det är dom som gapar högst.

Sen kommer stora offerkoftan på och så kommer snyfthistorien om att just nu när dom är utsatta för värsta terrorvågen! Djissus Kraist!! Det är israeler som står för dom värsta terrordåden genom tiderna sen 1948 har terror pågått.

Jag köper ingenting från Tyskland eller Holland då jag vet att israeliska varor packas om där för att lura konsumenter.

Desto fler som blir medvetna om detta så sätter det press på ockupationsmakten Israel.

Israel betecknar ett nytt EU-beslut som antisemitism. Israels utrikesminister Avigdor Lieberman jämför det med beslutet att alla judar skulle bära en gul stjärna i nazismens Tyskland.

SQ: Vilken jämförelse!! Avigdor Lieberman som vill halshugga alla som han anser är illojala mot Israel!!! Jag som konsument ska ha rätt att köpa vilka varor jag vill och inte varor som bär falsk etikett.

“Förklädd antisemitism”
Israel menar också att detta beslut tas i ett läge då Israel utsätts för en våg av terrorism. Israel menar dessutom att EU inte gör samma åtskillnad när det gäller andra ockuperade områden.

En annan israelisk minister, Yuval Steinitz sa tidigare i veckan:
– Vi kan inte uppfatta detta som något annat än förklädd antisemitism.

Det är mindre än en procent av handeln mellan EU och Israel som berörs. Handeln omfattar 17 miljarder euro export från EU och 13 miljarder euro import från Israel.

Sedan mer än ett årtionde har EU redan uteslutit import från ockuperat område från de handelsförmåner som israeliska produkter får i samband med export till EU.

SVT – EU-märkning upprör Israel

Det här inlägget postades i Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.