Obama fördömer terrordåden mot oskyldiga!!

Men Djissus Kraist!! Alla dom oskyldiga som dödats i terrorattacker som USA står bakom! Hur i glödheta har han mage att överhuvudtaget uttala sig med dom orden. USA som har skapat IS, al-Qaida m.fl. terrorgrupper. Hur många miljoner har dödats genom åren? USA har dom blodigaste händer i historien!!

Man ska ha klart för sig att USA har bedrivit terror mot länder sen 1949! Idag finns det avknoppningar överallt där alla hatar väst. Frankrike är aktiv genom flygbombningar mot IS i Syrien så detta terrordåd är inte alls förvånande så även England är aktiva med attacker mot IS.

Igår dödades Mohammed Emwazi, IS “Jihadi John” och kanske utlöste det attacken i Frankrike.

Alla som på något sätt är involverade i kriget mot IS kan räkna med att bli drabbade. Blir det England nästa gång. Sverige är också involverade?

Men det är naturligtvis fruktansvärt hemskt att det som har hänt och att det är civila oskyldiga i Frankrike som har drabbats.

USA som säger att deras avlyssningsapparat ska avslöja denna typ av attacker. Sover dom vid sina datorer? USA har misslyckat även här!

“Ett fruktansvärt försök att utöva terror mot oskyldiga civila” kommenterade USA:s president Barack Obama i ett tal kort uppgifterna om att flera attacker genomförts i Paris.Tysklands förbundskansler Angela Merkel är “djupt chockad”.

– En attack på hela mänskligheten, säger USA:s president Barack Obama.

Men herregud! USA:s attacker mot mänskligheten då? Det som USA ställer till med räknas liksom inte utan när USA utför terror så är det OK!!??

Det här skrev jag i augusti 2014.
SQ – Obama: IS är en ”cancer” som måste stoppas

Det här skrev jag i september 2014.
SQ – Islamiska staten går att besegra

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.