Svensk media håller USA om ryggen!

Inte någonstans har jag läst eller hört i svensk media om orsaken till att IS finns? Hur kommer det sig? Kan det bero på Irak-invasionen? Israel-Palestina-konflikten?

Frankrike gick ut direkt efter Paris-attackerna och bombade mål i Syrien! USA planerar också. Jag tycker att dom är helt sinnessjuka för det enda som blir resultatet är att hälla mer bensin på brasan. Nu står Frankrike på tå och vilka mål finns under tiden? Jag förstår inte varför man inte tar tag i cancern? En av reportrarna, Pilblad i TV4 hade en slips i trikolorens färger och en näsduk. Det är bara för mycket!!!!

Vilken guldgruva detta är för världens media! Hur många reportage? Hur många fler tittare? Hur många fler lösnummer med extrabilagor o.s.v. Media tjänar stora pengar på denna tragedi. Det finns mycket falskhet i detta enorma flöde i media.


Bild från Twitter

Jag såg en dokumentär om Libanon igår och där är rena rama krutdurken och dom har tagit emot över en miljon flyktingar från Syrien! I Libanon är det dessutom stora konflikter mellan olika muslimska grupper.

SVT är ett aktiebolag där Teracom ingår och ägs av Förvaltningsstiftelsen och sen 2009 är SVT medlem i Svenskt Näringsliv vilket förklarar varför inte orsaken till attackerna finns med på agendan. Vem som helst förstår ju vilka som ingår i Svenskt näringsliv. En stor faktor är förstås Wallenberg och med det finns naturligtvis AIPAC och Bilderberg-Group med och bestämmer vad som ska visas eller inte. Och vad som ska kommenteras bestäms naturligtvis av Interaktiv Säkerhet.


Det här pratar ingen om!

Bild från Twitter

Fyra jättar äger 70 procent av Medie-Sverige
Ägarkoncentrationen inom dagspressen fortsätter att öka. Det är de politiskt färgade stiftelseägda tidningarna som dominerar expansionen.
– De köper tidningar för att överleva och för att få ut sitt politiska budskap, säger medieforskaren Staffan Sundin.

Bonnier=Israelvänliga
Behåller sin ställning som Sveriges mäktigaste tidningsägare. Koncernen äger fortfarande några av Sveriges största dagstidningar, som Expressen, Dagens Nyheter och Dagens Industri.
Antal tidningar: 7
Upplaga 2014: 674000
Andel av totalupplaga: 26,7 %

Mittmedia/Schibsted=Israelvänliga
I södra Norrland, från Dalarna upp till Örnsköldsvik, är Mittmedia totalt dominerande och äger samtliga 17 dagstidningar. Mittmedia har även en stark ställning i Mellansverige och kontrollerar ytterligare nio dagstidningar samt har nu även tillgång till den nationella arenan genom samarbetet med Schibsteds flaggskepp Svenska Dagbladet.
Antal tidningar: 21
Upplaga 2014: 499500
Andel av totalupplaga: 19,8 %

Stampen=Israelvänliga
Var tidigare nummer två i Sverige men har efter några år av kraftig expansion tvingats att dra ner på takten och har blivit omsprungna av Mittmedia. Stampen, som ägs av familjen Hjörne, är fortfarande totalt dominerande på Västkusten.
Antal tidningar: 6
Upplaga 2014: 282600
Andel av totalupplaga: 11,2 %

Gota Media=Israelvänliga
I Skåne och Småland är Gota Media starkt och har expanderat de senaste åren. Sedan bolaget köpte Skånetidningar från Bonnier är Gota Media dominerande i Småland och i västra och norra Skåne.
Antal tidningar: 11
Upplaga 2014: 235600
Andel av totalupplaga: 9,3 %
Källa: Medieforskare Staffan Sundin

Dagens ETC – Fyra jättar äger 70 procent av Medie-Sverige

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.