Zionisternas aggressioner är sanslösa! Knesset lägger sig i!!

Wallström tog upp palestiniernas situation om deras hopplöshet m.m. Då gick svenska zionister och Israel i taket, FÖRSTÅS!!

Vad vi nu måste förstå är att AIPAC/ADL är i sitt esse och vi måste också förstå att dessa organisationer tillhör världens mest aggressiva lobbygrupper. ADL dammsuger allt som vid minsta baktanke kan tolkas som antisemitiskt. I USA har dom stora problem med den gruppen. AIPAC går systematiskt, aggressivt tillväga och påverkar både med hot och med mutor för att få politiker att göra som AIPAC vill.

I USA kan det gå så långt att det skapas rykten som gör att politikerna till slut tvingas avgå. Så vi måste ha klart för oss hur dessa zionister arbetar.

Nu i och med Paris-attackerna så har fokus helt och hållet varit i Paris och Frankrike. Det jag har sett på Twitter är att Israel har intensifierat våldet mot palestinierna genom att provocera på ett sådant sätt att palestinier mördas i parti och minut. Och det sker varje dag!!

Det kan ha varit en orsak till att zionisterna går i taket efter Wallströms uttalande för dom tycker naturligtvis att det är bra att fokus ligger på Paris och inte på Israels folkmord av palestinierna. Och här ska inte en jäkla kvinna från Sverige komma och lägga sig i hur vi mördar palestinier. Visserligen är hon utrikesminister men ändå. Zionisters kvinnoförakt är välkänt. Nu har vi ett mål och det är att palestinierna ska utrotas som man gör med råttor.

TV4 som har varit extrema med trikoloren överallt till och med i siffran längst upp till höger i rutan har haft trikoloren. Bisarr har mediebevakningen varit för världen slutar inte att snurra för attackerna i Paris.

Igår gick Israels utbildningsminister Naftali Bennett ut och sa detta!!

“A Palestinian state will never be established in the heart of the Land of Israel,” he added, saying, “a state in Samaria is a strategic mistake that must be uprooted.”

“When a rapist rapes, we don’t try to understand him, we just punish him,” Bennett said. The same thing has to happen here, he added. (SQ: Det finns inga gränser för deras hat mot ett folk som är det rättmätiga folket till Palestina som Israel genom terror och folkmord tillskansat sig!!!)

Zionism är samma skit som fascism/nazism fast i olika högar men precis samma skit!!

Men även partiledaren Yair Lapid för Israels största mittenparti, Yesh Atid lägger sig i!! Israels folkmord på palestinierna är horribelt då Israel och världens zionister påstår att Israel är en demokrati!! Och att Gud har gett zionisterna Palestina!! Bara det visar hur sjuka zionisters hjärnor är. Israel är en militärdiktatur med ett apartheidsystem som använder samma metoder som Hitler gjorde. Israel använder fosfor under sina attacker, splitterbomber och säkert också “dumdum-kulor” som är förbjudna i krig men vad bryr sig terrorister om det! För det är Israel/USA som är dom verkliga terroristerna.


Varför tog utrikesminister Margot Wallström på eget initiativ upp israelisk-palestinska konflikten?

I en intervju med SVT tillfrågades Sveriges utrikesminister Margot Wallström om terrorattackerna i Paris. Hennes svar på frågan om hur orolig hon är för radikaliseringen av unga människor i Sverige löd: “Och man kommer tillbaka till situationer som den i Mellanöstern, där inte minst palestinierna ser att det finns ingen framtid för oss, vi måste antingen acceptera en desperat situation eller ta till våld”.

Senare försökte ministern hävda att hon inte kopplade samman de två sakerna, men det förefaller vara ett underligt påstående, inte minst mot bakgrund av att journalisten som intervjuade henne inte ens frågade henne om den israelisk-palestinska konflikten. Det var på eget initiativ hon tog upp ämnet.

Varför?
Svaret är att den europeiska vänstern är desperat. Den har slut på humanitära förklaringar på den islamistiska extremismens mordiska terrorism. I utrikesminister Wallströms upplysta värld kan ingen koppling göras mellan religionen islam och våldsam terrorism eftersom en sådan koppling, Gud förbjude, skulle kunna förnärma någon. Hennes absurda lösning på detta dilemma är att när muslimer mördar kristna – skyll på judarna.
(SQ: Haha, judarna!? Dom är zionister!!!)

Men judarna har fått nog av att vara tysta. (SQ: Haha! Judarna tysta!? Värre gaphalsar finns inte!)Den israelisk-palestinska konflikten har inte på något sätt någon koppling till den våg av massmord som genomförs av fundamentalistisk islam. I själva verket påstår inte ens IS själva att de attackerade Paris på grund av palestiniernas situation. Enligt deras egen utsaga gjorde de det på grund av situationen i Syrien. Detta gör det än mer oklart varför utrikesminister Wallström sökte en ursäkt för dem på vår bekostnad.

Expressen – Desperat Wallström skyller på judarna

Israels mentala status går faktiskt att diskutera då jag börjar mer och mer se att det inte är så friskt. Israels desperation inför omvärlden då den inte sitter stilla och tiger. Själv tror jag att Margot utsatts för hot i någon form för AIPAC är inte att leka med när dom är på det humöret och det är dom när något går dom emot. Dom är som Scientologerna.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.