IS fyllde sina vapenlager när Iraks armé tvingades fly

Det USA inte fattar är att dom vapen dom pumpar in och har in pumpat i Irak i tron att dom ska användas av en lojal regering i Irak var dömt att misslyckas. Irak är inte lojalt med USA! Irak hatar USA!! Att vapen försvinner, säljs eller stjäls kommer som ett brev på Posten. Likadant i Afghanistan tidigare och nu.

Att IS krigar med vapen från USA är ju Payback och det har jag skrivit om många gånger att nu är det Payback som kommer att drabba oss alla. När vi gick med i EU så var det första steget.

USA har någon slags övertro på sig själva att det dom står för är den bästa av världar och att väst anser att Mellanöstern MÅSTE demokratiseras. Med vilken rätt har USA/EU att lägga sig i andra länders förehavande genom invasioner, statskupper och destabilisering!

Med vilken rätt har USA att visa finger mot andra länder som inte följer mänskliga rättigheter och dödsstraff när dom själva inte följer mänskliga rättigheter och har dödsstraff i många stater? Och dessa outsourcade fängelser runt om i världen dit ”terrorister” har kidnappats och torterats och utan rättegångar! Och detta bara fortgår. Där fångar har suttit i åratal! Det är fan-i-mig upprörande. USA kackar i eget bo.

Att vi nu har IS som härjar runt om i världen har vi USA att ”tacka” för! Det är USA som för in oss i ett tredje världskrig som kommer att se helt annorlunda ut. Men även det aggressiva Frankrike och så England som hakar på. Nu ska även Sverige gå in och ”hjälpa” till.

Ju mer väst attackerar desto fler avknoppningar och snart går ingen säker. Ondskans axelmakter är USA/Israel! För det är dom som har skapat detta monster IS! Det börjar allt fler också inse men USA ställs inte till ansvar utan det är vi andra som får bära ansvaret som gör att fler flyktingar rör sig genom Europa och EU. Det är EU som går på knäna inte USA som tycks skita i allt och nu vägrar ta in flyktingar framför allt från Syrien. Det är vi som får städa upp efter USA:s illdåd och islamofobin. Inte ett knyst från EU om USA:s ansvar! USA/Israel är varbölden i världen!

USA:s intressen i EU är för stora och det beror också på att EU kommer att godkänna TTIP vilket innebär fler militärbaser runt om i EU så även i Sverige. Då kommer zionisterna att få ännu mer makt än dom har och Israel kommer att ingå i EU. Det är jag övertygad om. Vi ser redan idag hur AIPAC/ADL härjar och försöker att strypa vår yttrandefrihet på många sätt. Det spelar ingen roll vad vi gör så går Israel och Sveriges zionister i taket och islamofoben Isaac Bachman i synnerhet.

Så vi kommer att gå en lysande framtid till mötes!

”Eaqhan” är en blogg som är en klar favorit hos mig. En bra överblick hur det ser ut med IS och som absolut stärker bilden USA/IS!


eaqhan.wordpress.com

De av Islamiska staten, IS, kontrollerade områdena i Syrien och Irak bombas alltmer intensivt. Men även utan ”eget” territorium är IS välförsett med vapen som indirekt skaffats från huvudfienden USA.

De av Islamiska staten, IS, kontrollerade områdena i Syrien och Irak bombas alltmer intensivt. Men även utan ”eget” territorium är IS välförsett med vapen som indirekt skaffats från huvudfienden USA.

IS kan ha 100 000 man i vapen, väl utrustade med hårdvara som till stor del kommer från USA. Kärnan i IS vapenarsenal är nytillverkad utrustning som USA försedde den irakiska regeringsarmén med i samband med den amerikanska truppreträtten årsskiftet 2011/2012.

Den nyrekryterade irakiska krigsmakten visade sig varken vara tränad eller motiverad att ta över försvaret av landet. Däremot var soldaterna väl utrustade, med splitter nya vapen och fordon.

DN – IS fyllde sina vapenlager när Iraks armé tvingades fly

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.