Förtroendet rasar efter skandalerna!

Men det är ju det som är meningen! Högern, näringslivet och AIPAC vill ha bort Miljöpartiet och dom muslimer som finns där.

Vem är nu denna kvinnliga journalist som Yasri Khan inte ville skaka hand med det skulle vara intressant att veta.

Oppositionen smider ränker det är helt klart. Annie Lööf är skadeglad och Sverigedemokraterna går på i ullstrumporna så att Stefan Löfven måste ta dom sistnämnda i örat. Men även Miljöpartiet fick på pälsen. Mehmet Kaplan uttryckte sig klumpigt men det är ju sant det han sagt, att Israel beter sig som nazisterna med tanke på folkmordet på palestinierna som bara pågår dag ut och dag in, vecka ut och vecka in, år ut och år in. Det finns inget stopp på grymheterna.

Margot Wallström sa att Israel sysslar med ”Utomrättsliga avrättningar” vid ett tidigare tillfälle. Javisst det är ju samma sak för det händer varje dag och det är Israel som utför dom. Hon uttryckte det lite annorlunda men med samma innebörd. Det fick ju Israel, Isaac Bachman och AIPAC att gå i taket. Nu går hon på i ullstrumporna mot Mehmet Kaplan.

Planeringschefen Magnus Johanssons försök till påtryckning på SVT Öhhhh!! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Nu är det också stora kriget om vi ska skaka hand eller inte. Jag tycker att hyckleriet når oanade höjder och så går man på Yasri Khan så han måste avgå. Tänk att jag aldrig upphör med att förvåna mig över sakernas tillstånd.

För mig känns det som en skendebatt för att flytta fokus och dränera regeringen.

Det grävs, det lobbas som bara den och vi ska ha klart för oss att näringslivet med AIPAC i täten är mycket aggressiva. AIPAC i USA är världens mest aggressiva och inflytelserika lobbygrupp som finns och där finns MYCKET pengar. Avhoppare förföljs och trakasseras precis som Scientologer/Mormoner gör med avhoppare.

Klara besked från Löfven
Stefan Löfven gav på torsdagen klara besked om den senaste MP-skandalen – den föreslagna partistyrelseledamoten Yasri Khans vägran att ta kvinnor i hand.
– Män och kvinnor ska behandlas lika, och jag står upp för att jag tycker att man ska ta både män och kvinnor i hand, säger statsministern.

Det faktum att Fridolins planeringschef Magnus Johansson under onsdagskvällen försökte utöva påtryckningar mot SVT:s Aktuellt upprör också statsministern:
– Jag ser allvarligt på det. Stämmer de uppgifterna, då är det absolut allvarligt. Nu har han tagits ur tjänst och nu får Gustav Fridolin hantera det.

Kan han arbeta kvar i regeringskansliet?
– Det är ansvarigt statsråd som får hantera det. Jag tycker att det var ett mycket dåligt agerande.

Expressen: Förtroendet rasar efter skandalerna

Men att återgå till detta med att skaka hand borde vi alla sluta med det då det är riktigt snuskigt. Vi vet inte vart dom händer vi hälsar på har varit innan. Sjukdomar sprids genom handslag. Det är inget nytt så det är egentligen obegripligt att vi fortsätter med den kunskap vi har idag.

Det här inlägget postades i Feminism, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Religion, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.