Forskare: MP kan ha infiltrerats av islamister

Vad är det som händer!? Korkat så klockorna stannar! Vi lever inte på 1950-talet. Vi lever i internets tidevarv. Vi har EU idag och är bästis och bundis med USA/Israel. USA har inte gjort annat än att terroriserat länder runt om i världen efter andra världskriget.

Hur skulle det gå till att islamister skulle ta över Miljöpartiet!? Det finns INTE på kartan. Är Mehemt Kaplan islamist!? Han var med på ”Ship to Gaza” 2010. Han blev arresterad av israeliska armén. Israel ser honom som sin fiende. Och han som gjorde tecknet för Muslimska brödraskapet var INTE Mehmet Kaplan!! Det var Salahaden Rafoof och hans ses som pluralis.

Är Yasri Khan islamist!? Han är förbundsordförande för ”Svenska muslimer för fred och rättvisa”. Finns det något islamistiskt i det!? Är det någon som tror att Miljöpartiet kommer att bli ett islamistiskt parti!? Hahahaha!!

Att Miljöpartiet håller på att infiltreras av islamister och det säger Lars Nicander. Öhhhhh!!

Hur startade detta elände som nu pågår. Jo, högern med islamofoben, Israels ambassadör i Sverige, Isaac Bachman, har gemensamt med Israel och som jag ser det svenska AIPAC med Willy Silberstein i täten, ordförande för Svenska kommittén mot antisemitism gick i taket när Mehmet Kaplan jämförde Israel med nazismen. Men det är ju sant!! Det pågår ett folkmord där Israel är förövaren. Även Sverigedemokrater, övriga högern och näringslivet som Wallenberg och kompani ingår i denna hetsjakt.

Högern med övriga extremister vill absolut sänka regeringen. USA trycker på och Obama som snart kommer till EU för att mer eller mindre tvinga oss med i TTIP och Nato.

Överbefälhavaren Micael Bydén i morgon-TV TV4. Han menade att rysshotet står för dörren och Sverige ska nu öka samarbetet med USA och Nato.

Ser man dessa faktorer ihop så tycker jag att bilden är helt klar. VARFÖR provocerar Ryssland!? Kan det möjligtvis bero på att EU/USA har sanktioner i Ryssland? USA vill ha EU med TTIP och vi blir slavar under USA och Israel.

Hur många av dessa är islamister? Eller ses dessa som rekryterare av islamister? Åsa Romson? Gustav Fridolin? Ungdomspartiet?

Är det islamistiskt att inte skaka hand med kvinnor eller tvärtom? Media har stor skuld till detta och vilka äger 70% av svensk media idag? Dom är i allra högsta grad israelvänliga som Bonnier, Schibsted m.fl.

Lars Nicander är chef på Centrum för asymmetriska hot och terrorismstudier vid Försvarshögskolan och en erfaren forskare kring påverkansoperationer och terrorism.

Nu säger han till TV4 Nyheterna att det som Miljöpartiet utsatts för de senaste åren påminner om hur Sovjetkommunismen försökte infiltrera demokratiska partier i väst under kalla kriget.
Till Expressen säger Lars Nicander att han tror att islamister kan ha sökt sig till Miljöpartiet för att lättast kunna söka inflytande.
– Lite av samma metodik tycker jag mig se i Miljöpartiet där folk som visar Muslimska brödraskapets tecken har hamnat just där.

MP extra sårbart
Lars Nicander ser Miljöpartiet som ett ungt parti som är välmenande och inkluderande. Men han menar att det är naivt och kan göra partiet extra sårbart genom bristande bakgrundskoll av företrädarnas värdegrund.
– Inget parti är immunt mot det här att folk kommer in med olika agendor och man vill vara snäll och vänlig och granskar kanske inte värdegrunden som jag menar att man måste göra. Står du för demokrati eller inte? säger Lars Nicander.
– Att inte skaka hand med kvinnor är en del av islamisternas ideologi, det här tar Gustav Fridolin inte tydligt avstånd från. Det är mycket bekymmersamt, jag tycker inte att MP kan vara med i regeringen, säger Nalin Pekgul till TV4.

Expressen – Forskare: MP kan ha infiltrerats

Det här inlägget postades i Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.