Den stora festen idag

Många prominenta personer finns i Stockholm idag. Men även en stor fest på Nordiska museet.

Kronprinsessan blir bara vackrare och vackrare och hon hade en mycket vacker dress MEN var hade hon köpt den då? (Eller fått) Jo, från H&M specialgjord till henne om jag uppfattade det rätt.

Hur kan hon köpa kläder från det utsugareföretaget som använder sig av slavar i Kambodja!? Jo, jag tycker det, det är ett utsugareföretag. Det är ju ständiga diskussioner om H&M hur dom använder människor som något katten har släpat hem.

Drottning Silvia i en minkpäls!! Det tycker jag är riktigt skämmigt. Är inte kungahuset mer medvetet än så.

Jag tycker att en kungafamilj som mest lever på våra skattepengar ska vara mer medvetna och föregå med gott exempel. Pälsuppfödningen är djurplågeri då minkar och andra pälsdjur i pälsnäringen lever under förfärliga omständigheter.

Läser inte kungahuset tidningar eller följer med dom reportage och dokumentärer om slaveriet som i Kambodja och Pakistan?

Och naturligtvis visade herr Persson upp sig på festen igår. Jag tycker den familjen är vidrig!! H&M:s bortförklaring efter dom två bloggerskornas Sarah Tjulander och Lisa Tellbe erfarenheter i reportagen ”SweatShop” och deras arbete i dessa slavfabriker är under all kritik!

Majoriteten av köparna är kvinnor och barn. Det finns ingen solidaritet med kvinnorna i slavfabrikerna här inte. Jag har inte satt min fot i H&M sen mitten av 90-talet.

Va f@n sa han hovpredikanten Bjerkheden, att Gud bevarar Israel!!!! Jävla pro-israeler är dom hela bunten. Religion är ”skit, apa och bränd banan!!” Men zionister är inte religiösa för ett öre. Dom är bara kåta på pengar och makt.

Vet inte folk att det pågår ett folkmord på palestinier som Israel står för!? Gud vakar minsann inte över palestinierna utan där är det fritt fram att mörda och kidnappa folk var och varannan dag där dom kallas för råttor och ormar.

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.