Barnen föds inte till mördare – de skolas!


Printscreen

Jag tycker att Isaac Bachman är en högst vidrig person och en gnällspik och han borde tvångsplaceras i Gaza och få uppleva hur det är att leva där då man har blivit ockuperat av Israel som egentligen inte finns då det är en konstruktion från en sagobok kallad Gamla testamentet. Gud är ingen jävla mäklare för han finns inte heller. Sen är inte zionister religiösa det minsta. Det är andra krafter som styr dom, Mammon.

Runt 700.000 – 800.000 palestinier har fördrivits och hur palestinier som vägrat flytta eller acceptera att bli andra klassens medborgare under ett fascistiskt styre har mördats, byar har bränts ner, byar har döpts om till israeliska namn. Israel och israeler/zionister är onda, riktigt jävla onda. Det finns inget i Isaac Bachman som är gott inte i Knesset eller andra zionister/pro-israeler runt om i världen. Ren ondska!! Isaac Bachman är islamofob av värsta sorten.

Israels barn får lära sig från bebisåldern att Palestina inte finns och att palestinier är dom som ockuperat Israel. I läroböckerna finns inte Palestina på kartan. Israeler/zionister lär sig tidigt att palestinier är råttor och att mödrarna är som ormar som föder fram terrorister och dom ska förgöras kosta vad det vill. Det är ett folkmord som pågått sen 1948 och som pågår fortfarande.

Israel går att jämföra med nazismen under WW2 där utrotades judar, romer, handikappade av olika slag, homosexuella och oliktänkande. Det är precis samma sak. Palestinier svälter, kollektiv bestraffning, apartheid, framprovocerande krig som dödar tusentals där många är barn. Det behövs inga gaskammare för att döda. Det går bra med missiler, fosforbomber, splitterbomber, napalm och dum-dum-kulor. Bomba skolor är bra för då dödas eventuella framtida terrorister. I Gaza testas nya vapen.

Israel provocerar hela tiden genom nattliga räder på Västbanken, Israel kidnappar barn som misshandlas. Många gånger skjuter man ihjäl kvinnor och unga då det påståtts att dom knivhuggit soldater och sen har knivar planterats ut.

Visst har det hänt att desperata palestinier har knivhuggit soldater MEN soldater/IDF/poliser har ju skyddsvästar och hjälmar och uniformer som skyddar mot knivhugg. Titta bara hur en IDF-soldat är klädd. Jag ser det som en omöjlighet att döda en IDF-soldat med en vanlig kniv. Det är trots allt IDF-soldater som härjar mest på gatorna.

Palestinska hem rivs med falska papper eller som straff för vad någon annan har gjort eller påståtts har gjort, olivlundar rycks upp i tusentals, frukt fastnar i check-points och förstörs. Tänk er själva hur det är att leva så och dagligen utstå förnedring i check-points när palestinier ska till arbetet. Det går inte för oss att föreställa sig.

Israel förnedrar och kränker palestinier hela tiden. Ett exempel är att beordra en ung palestinier att klä av sig på underkroppen medan soldater tittar på. Ett gäng soldater går in i en butik och misshandlar den som finns där medan soldater håller utkik o.s.v. o.s.v. Att skjuta ihjäl kvinnor går bra, kanske har dom sagt något och då är det fritt fram att mörda, om hon är gravid ännu bättre.

Filmen som visade en skadad palestinier liggandes på gatan blev skjuten till döds genom flera skott i huvudet på nära håll skapade ramaskri runt om i världen. Det händer då och då att palestinier mördas på detta sätt men det finns inga filmbevis. Varför har ambulanspersonal vapen? Gissa?

Zionisten som slängde in en brandbomb vilken brände ihjäl en hel palestinsk familj levande och han fick 6 månaders fängelse och klappades om av själva djävulen själv, Netanyahu!

En riktig sötnos!!
Högerklicka/Visa bild

Här några tidigare inlägg jag har skrivit om det pågående folkmordet.
Mina tidigare inlägg om Israels terror


Palestina innan ockupationen.

Här ett par bilder ur en dokumentär som visats i SVT, ”Vapenlabbet – Gjutet bly”

Gaza har blivit en lönsam affär! Träning först i uppbyggda kulisser i Israel likt CS.

Vapenlabbet – Gjutet bly

Artikeln beskriver precis det som palestinier utsätts för inte israeler. Israel har en militär kapacitet som är en av värsta i världen med USA:s hjälp. Palestinier har stena, slangbellor och knivar.

Läs på Twitter IDF:s hyllningar om deras bravader. Läs gärna också IOF på Twitter som visar hur det egentligen står till.


Under den pågående terrorvågen i Israel, som började den 13 september 2015, har 34 oskyldiga israeler dödats och 438 skadats efter 144 knivattacker, 85 skjutningar, 42 bilattacker och ett bombdåd. Många av de palestinska terroristerna har varit häpnadsväckande unga. De flesta moderna teorier om mänskligt beteende tänker sig inte att barn oundvikligen är avsedda att utföra våldshandlingar.

Ett barn vaknar inte en morgon och bestämmer sig för att skada människor. Vad som händer på vägen från födsel och fram till det ögonblick då människor väljer att begå mord och skapa förödelse – för politiska, religiösa eller ideologiska syften – är oftast ett resultat av miljö och indoktrinering.

En aspekt av radikaliseringsprocessen har dock till stor del ignorerats – betydelsen av politiska ledare, skolsystem och religiösa figurer. När det politiska ledarskapet bestämt sig för att främja sina politiska mål genom terrorism använder man sig av utbildningssystem och offentliga informationskanaler för att uppmuntra medborgarna att utföra våldshandlingar.

I dagens Mellanöstern tillämpar det palestinska ledarskapet just en sådan politik vilket vi ser då palestinska terrorister skjuter, knivhugger och kör över civila israeler. Många av dessa är endast tonåringar som sedan barndomen utsatts för hatpropaganda bland annat genom barnprogram på den Palestinska myndighetens officiella TV-kanal där terrorister hyllas som hjältar och förebilder.

Aftonbladet – Barnen föds inte till mördare – de skolas

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Foto, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.