Brexit – EU blir nationalsocialistiskt!?

Nja, jag tror inte att det blir en ny Hitler i EU men något annat som styr som kanske blir något liknande. USA hotar och IMF hotar England om världens undergång om England lämnar EU. Det kanske blir lite skakigt och USA/EU sätter England under sanktioner o.s.v. Så det kommer att bli den gamla vanliga visan när det gäller USA.

Om EU fortsätter att utvecklas som det gör nu och om TTIP kommer att godkännas kommer USA:s och Israel:s zionister att styra i EU med AIPAC i täten. Bilderberg-Group som är den ”hemliga” grupp där världens ledande zionister och pro-israeler sitter med statsministrar, presidenter, kungahus, bankmaffian it-maffian m.fl. så skulle jag inte bli ett dugg förvånad. Deras motto är att styra världen med den s.k. ”Nya världsordningen”.

Förr var det bara ”foliehattar” som pratade om ”New World Order” men den finns i allra högsta grad högt upp på dagordningen. I Sverige finns dom främsta företrädarna för zioniströrelsen som Willy Siberstein, Ulf Öfverberg, Lisa Abramowicz och Annelie Enochson den sistnämnda satt i Riksdagen under Alliansen för Kristdemokraterna och hon gjorde inget annat än skrev motioner om Israels inträde i EU. Räcker det inte att Israel är med i ESC där dom har mutat sig in med stora penningsummor. Ska ett land som bedriver ett folkmord överhuvudtaget finnas med i något sammanhang?

Bilden är MYCKET stor, kanske mobiler inte orkar med den. Men den är bra och visar nätverken mellan företag, poitiker, banker m.m.

Högerklicka/Visa bild

Under många år har jag sagt att OM inte EU kollapsar kommer EU att bli en diktatur i någon form. Det är det vi ser nu hända. Dom nya ”judarna” blir alla dom flyktinströmmar som kommer från Mellanöstern. EU stänger sina gränser och hatet växer, asylboenden brinner och flyktingar trakasseras m.m. Den främste islamofoben i Sverige är Israels ambassadör Isaac Bachman och han gör inget annat än påstår att det är palestiniernas/arabernas fel och det är dom som är inkräktarna och det är dom som står för dom värsta brotten.

USA vill ha krig, USA destabiliserar runt om i världen, USA vill ha kaos det är inget snack om saken. Nu pågår en statskupp i Venezuela. Brasilien är säkert också utsatt för någonting som USA styr över. Det påstås iallafall att det är en statskupp. Kaos i Brasilien och där ska WM i fotboll vara i år. Det brinner i kåkstäderna.

Jag blev också mycket bekymrad över att Ukraina vann igår då den tog upp den tyska invasionen 1941. Ryssland är inte glada men säkert USA som nu måste se om sina intressen där.

Vid inledningen av den tyska invasionen av Sovjetunionen 1941 välkomnade många ukrainare – i synnerhet de i väst – de tyska trupperna som “befriare”. Detta fick de anledning att ångra. Många ukrainares tyskvänliga attityd var i viss mån följden av de aktioner som Stalin utfört mot de ukrainska bönderna (de flesta etniska ukrainare var vid den här tiden bönder). Snart efter invasionen inledde tyskarna och nationalistiska ukrainare (OUN) en period av folkmord, mord och deporteringar av judar och polska civila, och man brände ner hela byar. Den tyska ockupationen av Ukrainska SSR genomfördes på tre månader.

I slaget om Kiev september 1941 tog tyskarna 450 000 sovjetiska soldater till fånga, samt ett stort antal civila. Det totala antalet fångar uppgick till omkring 660 000 personer. Efter kriget utnämndes Kiev till en sovjetisk hjältestad.

Nazisternas brutalitet var fruktansvärd. Erich Koch var från 1941 till 1943 “rikskommissarie” i Reichskommissariat Ukraine. Hans första åtgärd som rikskommissarie var att stänga alla skolor.
/Wikipedia

USA:s och EU:s sanktioner mot Ryssland har dom flesta glömt bort och nu är Ryssland den STORA fienden och hotet mot världsfreden när det egentligen är USA som är det stora.

Jag är ingen älskare av Putin absolut inte men jag kan förstå att Ryssland reagerar som dom gör och ser om sina intressen och bygger upp sina arméer. Det är det som USA också gör. Gotland kommer att bli den stora militärbasen för USA.

IS intresserar sig än mer för Europa, är det så konstigt? USA har skapat IS. EU tillhör snart USA. Folk ser inte längre än näsan räcker och minnet är lika kort.

Toppolitiker jämför EU med Hitlers superstat
Den brittiske, konservative toppolitikern Boris Johnson – tidigare borgmästare i London – är en stark förespråkare för att Storbritannien ska lämna EU. I en intervju med tidningen The Telegraph säger han att EU använder ”olika metoder” som lånats från Adolf Hitler och att både EU och andra världskrigets nazister delar målet att ena EU ”under en enda auktoritet”.
– Både Napoleon och Hitler har försökt med detta – och det slutar alltid i tragedi, säger Boris Johnson till The Telegraph.

Aftonbladet – Toppolitiker jämför EU med Hitlers superstat

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Musik, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.