Media och näringslivets påtryckningar på SD

Det här har jag skrivit om tidigare men underbart att det nu blir bekräftat.

Det är helt jävla underbart! Dra ner byxorna och även kallingarna på skiten. Här kommer det minsann fram både det ena och det andra som t.ex. Hans Bergström!! Djissus Kraist! Jan Nilsson inte så förvånande om jag tänker efter ett par sekunder.

Dessa påtryckningar som SD har utövat på regeringen är hemskt men inte så konstigt det heller när egot steg dom över huvudet genom flirten med näringslivets fascister, nazister och andra högertokar. Och när whiskyångorna gjorde dom ännu dummare och lättare att manipulera. Här finns helt säkert många fascister/nazister i det fördolda. Dom som vill suga ut Sverige till det yttersta och skyffla ut pengarna till zionisterna främst i USA. Den värste tycker jag är Henry Kravis. Jag skrev om det igår om AIPAC och Bilderberg-Group och om Den nya världsordningen. Den är på ingång. Sverigedemokraterna är zionistälskare och den dolda Facebooks-gruppen “Blåsipporna” är vänner med Facebooks-zionister. Och där göds islamofobin/homofobin och hatet mot regeringen

Här finns alla länkar till mejl och annat.

Aftonbladet – Byxnerdragning á la carte


Printscreen

Det här inlägget postades i Blåsippor-Rasister, Film, TV och Media, Internet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.