USA:s statskupp mot Venezuela

Inget nytt under solen. Denna s.k. “Slow” statskupp har hållit på ett par år minst. Destabilisering, upplopp, desinformation och några lämpliga mördade som det brukar vara när USA är i farten. Nu också kränkningar av luftrummet.

Snart är även Venezuela en klientstat till USA som så många andra länder i Sydamerika. Kanske det blir en “slow” statskupp i Brasilien också. USA/Israel är det mest ruttna som finns. Värsta utsugarländerna och enligt mig är dom gravt odemokratiska också, rasistiska, tortyr, mördar och fängslar lite hur som helst. Dom är allt annat än demokratiska. USA och Israel är som ler och halm, samma skit fast i olika högar.


Printscreen – Omni Aftonbladet

FoxNewsLationo –
Maduro: U.S. spy plane violated Venezuelan airspace

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.