USA-generalen: Ha respekt för IS förmåga

Jo, det har jag också skrivit om flera gånger. För det första finns IS/ISIS av en anledning och det beror på främst USA och invasionen av Irak och alla dom invasioner USA har gjort sen 1949. Se USA:s statskupper i länklistan. Nu är Venezuela på väg att stupa enligt USA:s planer.

Idag är Sverige utsatt för någons slags attack där luftrummet över Stockholm är stängt. Det går inte att boka biljetter hos SJ via nätet. Master saboteras o.s.v. Sverige brinner dessutom.

IS/ISIS försvagas visserligen genom ständiga bombningar av USA och Frankrike. Det tror fan det att dom kommer att splittras i små grupper och sprida sig över västvärlden.

Det kanske blir så att USA blir tvungna att t.o.m sätta sig vid förhandlingsbordet. USA har skapat IS/ISIS då får dom hand om skiten också och inte sprida sin dynga över andra länder och inte ta något ansvar för det dom ställer till med.

IS/ISIS kommer aldrig att ge upp. EU är som en av USA:s delstater idag så det är inte alls konstigt att vi är hatade också. USA och EU har ju provocerat Ryssland stort så det är inte heller konstigt om dom är sura. Det snackas hela tiden om rysshotet men VARFÖR har vi detta rysshot nu då!? USA vill ha det för USA vill ha krig. USA har alltid velat ha krig. Blodtörstiga som dom är och alltid har varit. Det dom vill ha tar dom om dom inte får det frivilligt.

Islamiska staten ligger bakom flera bombdåd den senaste veckan.
Det är ett tecken på terrorgruppens nya strategi, enligt analytiker.
– Vi behöver respektera deras förmåga, säger Joseph Votel, general vid USA:s militära centralkommando. Den senaste veckan har Iraks huvudstad Bagdad skakats av flera blodiga bombdåd. Omkring 200 personer har dödats och ett stort antal skadats. Terrorgruppen Islamiska staten (IS) har tagit på sig åtminstone två av dåden.

Aftonbladet – USA-generalen: Ha respekt för IS förmåga

Det här inlägget postades i Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.